Hipp Hipp Hurra!!!

av Åse

I dag fyller världens bästa Alice 3 år!!
M.a.o tre år sedan jag bestämde mig för att nu fick det vara slut med alla viktminskningar efter barn och efter några månader in på viktminskningen gick jag över till lågkolhydratkost! Bästa valet jag gjort!

Jag har ju lovat att rapportera formtoppningsresultat varje måndag men jag är så fräck att jag flyttar fram det 1 vecka för förra veckan var inte bra på något sätt, stress, ingen träning m.a.o. Ingen bra vecka! Den här veckan dock kör jag på stenhårt! Hoppas det gick bra för er andra under veckan med mat och träning!??

I kväll kommer familjen på middag och jag kör italiensk LC buffé! Ska stoppa in två pajer i ugnen snart med ruccola och purjolök och parmesan, recept kommer!
Hör senare ikväll!

Garanterad sockerfri tårta!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

22 kommentarer

vickan 27 september, 2011 - 11:33

Grattis lilla sötsmurfan!!! Inte klokt att hon redan är 3 år, hon var ju nyss bebis!!!!

kram

Svara
J 26 september, 2011 - 23:00

Grattis till Alice!

Jag har precis öppnat upp en sida för mina grafiska bilder. Allt ifrån färgglada barntavlor till citat och annat fint. Finns säkert något som passar dig och Alice. Kika in vettja! Kramar Jenny

http://www.facebook.com/FINATAVLOR

Svara
ÅsaS 26 september, 2011 - 20:42

Lilla söta skruttan! 3 år!!! Oj, det var längesedan mina var så små. Men, tiden springer iväg – så njuuut av dina/era små lycko-troll!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 27 september, 2011 - 10:25

Tiden går på tok för fort! =)

Svara
Anita 26 september, 2011 - 19:34

Vilket fint kort på Alice och tårtan. Den tårtan kommer hålla sig fräsch länge. 🙂

Svara
mallan 26 september, 2011 - 18:58

Grattis!
Bästa tårtan! 🙂
Kram!

Svara
jenny 26 september, 2011 - 18:47

Lillan börjar bli stor!! grattis Alice! 🙂

Svara
LCHF, hälsa och träning 26 september, 2011 - 16:53

Åhh de låter så gott, hoppas de kommer upp bilder på maten sen så man får lite inspiration 😀

Svara
Åse 27 september, 2011 - 10:26

Uppe nu =)

Svara
smilgot 26 september, 2011 - 16:05

Grattis söta Alice, hoppas du får en underbar dag 🙂 Kramis

Svara
Anna-Lena 26 september, 2011 - 14:38

Grattis till lilla Alice, hoppas ni får en mysig dag, kram kram

Svara
Jessica A 26 september, 2011 - 13:37

Grattis till er fina dotter!!
Idag börjar jag på min tredje vecka som LFCH:are…och jag måste säga att jag tycker det går trögt. Inget händer det på varken våg eller måttband men jag känner mig mycket piggare, mår bättre, sover bättre och kan hålla in magen lättare…mycke konstigt!! Vill ju att det ska hända lite på vågen liksom…nån som varit ute för detta?? Jag väger en hel del så jag tycker att det borde ge utslag på vågen när jag ändrat kost & till och med tränat några gånger. Vill inte ge upp än men tålamodet krymper…Är det svårare ju äldre man blir att gå ner i vikt?? Jag är 40 år nästa år. Tacksam för tips & hjälp!! Kram

Svara
Jessica A 26 september, 2011 - 13:39

Sorry…gick visst lite fort…LCHF ska det ju givetvis vara…:-)

Svara
Kristina Sv 26 september, 2011 - 23:13

Hej, jag har ätit LCHF sedan i slutet på augusti och inte gått ner något än. Men jag har märkt alla andra fördelar som du nämner och har bestämt mig för att jag mår så mkt bättre av den här kosten att jag just nu skiter i att jag inte går ner…. Har precis som du säger fått plattare mage, och det är så skönt. Piggare, slipper suget, bättre mage osv. Kan trösta dig med att en jobbarkompis började gå ner efter flera månader på kosten! Jag tror att jag antagligen äter mer fett än jag borde, så det kan jag pröva skära ner på och se vad som händer…..om jag orkar ta tag i det vill säga 🙂
Lycka Till!

Svara
Jessica A 27 september, 2011 - 07:02

Tack snälla du för ett peppande svar…skönt att höra att vi är fler som känner så här!! Då är det bara att köra på!! Som du skriver så väger fördelarna tungt så jag ska göra mitt allra yttersta för att kämpa vidare!! Lycka till du också!! Nu blire Ägga-frukost!! 🙂

Svara
Åse 27 september, 2011 - 10:28

Tålamod – inte alltid ett trevligt ord, men tålamod! LCHF är en hormonell kost och det tar tid för kroppen att ställa om sig. Det är så många faktorer inblandade så håll ut och se till att du äter allsidigt, att du inte får i dig gömda kolhydrater, inte får i dig kemikalier och att du inte överäter nötter, mejeri m.m. Lycka till!

Svara
Jessica A 27 september, 2011 - 18:38

Tack snälla Åse för ditt svar!! Måste se över vad jag stoppar i mig så får vi se vad jag hittar 🙂

Svara
Rebecca 26 september, 2011 - 13:26

Nej usch vilken dålig vecka det blev 🙁 Mycket att göra = ytterst lite träning. Dessutom märker jag att så fort jag slarvar med träningen så har jag lättare för att stoppa i mig onyttigheter. Men men, nu är det ny vecka och nya tag. Lycka till allihopa!!

Svara
Malin 26 september, 2011 - 13:22

va fin tårta, ha så kul ikväll
Du är förlåten med formtoppen 🙂 jag körde igång för en vecka sen. 5 träningar o bra mat, lite gott i lördags som inte var LCHF vänligt men 90/10…. jag tänkte på det du sa om man ska unna sig nåt ”galet” ibland så gör det inte en hel dag utan gör det en kväll…. ha en underbar kväll , ser fram emot recept 🙂
ska testa dina pannkakor idag…..

Svara
Eva 26 september, 2011 - 13:04

Stort grattis till lillsnuffsan, hur i hela friden rann tre år iväg så här snabbt. Den perfekta tårtan man kan ta hur mycket som helst och inte lägga på sig ett skvatt. Ett hipp hipp hurra också.

Svara
Jenjo 26 september, 2011 - 12:06

Men GRATTISKRAMAR till Alice! Tänk vad tiden går fort!!!

Vad bra att du flyttar fram rapporteringen en vecka. Jag behöver oxå göra det, då även min vecka varit dålig… Men nu jädrar ska jag skärpa mig. Började redan igår!

Kramis!

Svara
CamillaP 26 september, 2011 - 11:42

Åh grattis till lilla Alice…och er också såklart!!! Sötnosen! Vilken mumsig tårta =)

Kramiz

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.