Happy shopping-friday!

26 augusti, 2016

Hej vänner! Trötta som ett ösregn är jag och Juni, vi sitter på tåget mot Helsingborg från Köpenhamn där
landade med flyget från Aalborg vid 16:15.
Förseningar i Köpenhamn (tåget) och nu vill man ju bara hem!
Direkt när jag kommer hem måste jag packa om, förbereda min föreläsing och sedan lägga mig tidigt. I morgon åker jag och Anna granne till Mariestad till yoga weekenden hos Karin! Ska bli mysigt så klart men just nu känner jag mig lite stressad och trött.
Jag ska givetvis visa bildar och berätta om våra dagar i Danmark men det får bli efter helgen, eventuellt hinner jag få ut något i helgen. Vi har haft det UNDERBART.
Hur som! Tänkte bara tipsa er om att Ellos ger 20 % rabatt* på din beställning! Inkl varumärken! Så passa på att handla dina favoritvarumärken!
Erbjudandekod: 345416
*Villkor


Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med svarta priser på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-08-29. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej prissänkta varor, varor märkta med ”Kampanjpris” ”gästdesigner” eller ”designed by”. Erbjudandet gäller inte Odd Molly, Odd Molly home och UGG. Ellos reserverar sig för eventuella tryckfel.
collage

Ha nu en toppenfin fredag! Njut av vänner, familj eller av ert eget sälskam!
KRAMAR!
Betalt samarbete med Ellos


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Irene Holmqvist 26 augusti, 2016 - 22:19

Välkommen till Mariestad, hade tänkt gå på din föreläsning, men tyvärr kom sjukdom
med inhalation, kortison mellan.
Vi kanske ses nästa gång du kommer till Väners Pärla.
Kör försiktigt/ Irene

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.