Happy Holidays!

av Åse

Magnus Carlsson som inte bara är en fantastisk musiker, men även en god vän till mig har precis gett ut sin nya julskiva Happy Holidays!
Albumet innehåller klassiska Amerikanska julsånger och ger en sådan där härlig julstämning!
Albumet är bl a inspelad i Prag med stor symfoniorkester och i Capitol Studios i Los Angeles – en av världens mest berömda studios där legendarer som Frank Sinatra, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Michael Jackson och Whitney Houston spelat in sina skivor.
Anders Berglund flögs in för att dirigera det fullskaliga storbandet som satt på plats utanför sångbåset där Magnus sjöng in t.ex ”White Christmas” i samma mikrofon som Sinatra spelade in sin version av låten.
Vi var ju och såg Christmas Night i tisdags (Magnus tillsammans med Jessica Andersson och Pernilla Andersson) och många av låtarna framfördes där! Det finns fortfarande biljetter kvar till några av  föreställningarna som är kvar! -Kika in på magnusonline.se för biljettinfo och datum.
Några av spåren på albumet är: ”O Holy Night”, ”White Christmas”, ”The Christmas Song”, Bublé’s genombrottslåt ”Home” (med ny jultext) och ”Auld Lang Syne” (i en mäktig ”skotsk” julversion). Plattan innehåller även tre nyskrivna låtar, varav singeln och min favorit  ”Snow Song” precis börjat rulla frekvent i de stora radiokanalerna.
CD köparna (dvs inte de som köper albumet digitalt) får även ett bonusspår: ”O Helga Natt”.
HÄR finns skivan!
Vill du köpa den digitalt på iTunes istället så kan du göra det HÄR.
MAGNUS3
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson
Magnus Carlsson

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jenjo 16 december, 2014 - 12:36

Denna skiva är helt fantastiskt! Jag har inte varit så stort fan av Magnus Carlsson tidigare, men intresset växte när när du blev vän med honom. Inte just för att du blev det, utan för att dina inlägg gjorde mig intresserad av honom. Både han och hans man verkar vara härliga människor och det är så kul att Mats är delaktig i din nya bok (som givetvis är förbeställd).
Hur som helst, så följer jag nu både Magnus och Mats på Instagram och jag kan inte nog många gånger säga hur härliga de verkar.
Och denna skiva då? Ja, jag lyssnar nästan bara på den. Inte direkt för att det är Magnus utan just för att den är så himla bra och han sjunger ju fantastiskt (ja, så då är det ju kanske just för att det är Magnus som jag lyssnar, men alltså för att han är bra, inte för att jag följer honom på Insta. Hoppas du fattar). 😉
Så om någon frågar mig så tycker jag absolut den är värd att köpa. Så det så! 🙂

Svara
Åse 16 december, 2014 - 12:47

Haha du är skön! =))
KRAM!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.