Grön lunch på Holy Greens

12 februari, 2014

Trevlig lunch hade jag idag med mysiga Anne (f.d redaktör på tidningen Mat & Hälsa som tyvärr lagts ner)
Vi träffades på Holy Greens i Helsingborg, som jag skrev om här.
Det roliga var, när jag pratade med David som är butiksansvarig, att det hade kommit massor av människor efter mitt inlägg som berättade att de hittade dit genom min blogg. Så glad jag blir över det! Att kunna upplysa om bra saker/livsmedel/butiker!
Holy Greens är verkligen ett helt underbart matställe! Att en sallad kan vara så god! Men med tanke på hur bra råvarorna är där så blir man inte så förvånad. Ekologiskt och närproducerat smakar mer! Och sedan så är de ju fantastiskt duktiga där med smakerna!
Jag tog en Asian Shrimp idag och Anne tog en Nutty Chicken. Salladerna är så stora och mättande men man har svårt att sluta äta 🙂

2014-02-12 11.55.23

Skinnjackeväder i dag! Så jag invigde min skinnjacka från Primeboots som jag fyndat på Campadre.

2014-02-12 11.57.14

Sjal från Style Level
IMG_7221

Anne ♥
IMG_7222

Man rister ihop salladen så då ser den lite slarvig ut efteråt 😉 Nudlarna är från mungbönor, jag äter helst inte baljväxter men ibland är det gott!

IMG_7223

Duktige och mycket trevlige David!
I dag verkade det dessutom som halva min bekantskapskrets var där! Träffade på ett helt gäng under tiden vi åt där! haha! Kul!
Nu ska jag se till att få mat på bordet! Kram å hej!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

3 kommentarer

Anna 13 februari, 2014 - 09:53

Vet inte riktigt var den här kommentaren platsar så chansar på här:-)
Jag vill bara tacka dig för den fantastiska boken ”VIktminskning med LCHF”. Jag lagar mig igenom recepten ett efter ett och fullkomligen älskar dem! Igår åt vi parmesanlax och alla var lyriska…jag älskar också din granola! Den påminner om Start i smaken, men är naturligtvis så mycket nyttigare…
Jag har gått ner 5 kg utan ansträngning, och behöver numera bara äta tre gånger per dag…tidigare måste jag ha något i mig varannan timme, men nu klarar jag mig i 5 timmar utan att bli hungrig…en fantastisk känsla, och en sådan befrielse! Det är först nu jag inser hur besatt jag var av mat eller snarare snacks tidigare…

Svara
Åse 13 februari, 2014 - 10:00

Åh vad glad jag blir! Tack snälla för återkopplingen!! Stort grattis till en skön matnonchalans och bättre hälsa + viktminskning! =)

Svara
Yvonne 13 februari, 2014 - 09:30

Vårsnygging där!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.