Gofrulle och Intervju i SDS / HD

11 augusti, 2018

Hej hej på er!

Redan halv två!? Det är ju galet – känns som jag nyss steg upp! (Vid 9)
Jag och tjejerna gick och handlade lite gofrukost. Jag var såååå sugen på min gamla Åse-frukost som jag åt när lade om min kost till lågkolhydratkosten! MUMS! Jag hade egntligen tänkt och baka dessa goda lchf frallorna men et fick bli nedan frukost istället.
150 g grekisk 10% yoghurt, 50 g keso och så bär (och nötmüsli, men det hade jag glömt på bilden)

Till det en skiva Wilmas fröknäcke delat i två med bregott, grevé, gurka och krasse och det obligatoriska ägget! MÄTT så det förslår men det är ju lördag! =)

I går var jag och barnen ensamma hemma och jag hade sous vidat oxfilé och skulle ha en riktig festmåltid! Men när allt var klart så var jag sååååå osugen på det så jag lade in allt i kylskåpet och åt lite tacosallad istället haha!
Det får bli kvällens middag istället med Daniel! Jag värmer oxfilén i högst 55 grader i ugnen så blir den inte övertillagad.

I dag intervjuas jag i tidningen i HD (Helsingborgs Dagblad) och Sydsvenskan!

Nu ska jag sätta igång Sonos och jaga dammtussar medans jag rockar loss här hemma =)
Största lördagskramen!

Tack raringar för feedback igår – är glad att ni trivs hos mig – underbart att få livstecken från er ❤️

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

11 kommentarer

Linda 12 augusti, 2018 - 21:28

Jättebra artikel i Sydsvenskan! Exakt den bild av lågkolhydratkost som jag vill att folk skall få, det är så många som är skeptiska som aldrig själv provat och som slänger ur sig klyschor som att hjärnan behöver socker och att de inte skulle klara sig utan kolhydrater (så många som inte vet att grönsaker består av kolhydrater…).

Svara
Karin 12 augusti, 2018 - 12:54

Kul att läsa artikeln.Jätte bra skrivet.
Sluta inte blogga.
Har försökt kommentera men varit svårt eftersom man är i tält och dåligt med täckning wifi.

Svara
Elisabet Ekwurtzel 11 augusti, 2018 - 21:10

Läser din blogg dagligen😊så inspirerande!
Keep up the goowork

Svara
MarianneK 11 augusti, 2018 - 19:31

Bra svar Åse på slentrianmässiga frågor. Tycker du får intressantare frågor av dina läsare här. Det är naturligtvis bra att du når fler människor genom artiklar i dagstidningar , så bra gjort!

Svara
Åsa 11 augusti, 2018 - 18:20

Fantastiskt inspirerande artikel. Det allra bästa med dig och din blogg är att du aldrig kommer med några pekpinnar utan att du bara inspirerar 😘

Svara
ÅsaS 11 augusti, 2018 - 17:05

Kul att du, och kosten, uppmärksammas och att även vi, längre bort från Helsingborg, får ta del av intervjun. Vi som följt dig ett tag har redan förstått att LCHF är så mycket mer än ”bantning”/viktminskning (många tror ju att LCHF är synonymt med ”bantning”).

Ikväll blir det grillat till middag, för det har ungdomarna bestämt. Efter en lång, varm, torr sommar med skogsbränder och eldningsförbud är det nu dags att åter igen tända kolen och grilla. Ska bli gott, med både karré och kotlett. Vitlökssmör och så nåt chili-/koriander-smör som jag hittade på jobbet. Måste ju testa, då chili är en av mina favoritkryddor (så länge det inte blir för mycket, så det bränner sönder tungan…)

Nä, nu ska jag tända ett ljus för pappa, då han skulle ha fyllt 79 år idag.. 😔💔

Kram och ha en underbar helg! 💕

Svara
Ulrika 11 augusti, 2018 - 16:42

Väldigt bra artikel och ser framemot boken!! Tack för superbra blogg.

Svara
Maria 11 augusti, 2018 - 15:55

Väldigt bra artikel!! Bästa bloggen dessutom
Ha en go lördag!!

Svara
Jenny 11 augusti, 2018 - 15:43

Så bra artikel 👌 du lyfter livsstil 👌👌 det är ju det som det handlar om, inte banta snabbt… idag avnjuter vi falska surdegsbröd från din blogg tillsammans med räkor och kräftor samt västerbottenomelett🦀🦐🥂 kram

Svara
Bodil 11 augusti, 2018 - 14:20

Hej!
Läste artikeln i dagens Sydsvenska. Trevlig, balanserad intervju. Bra bild dessutom!

Svara
Åse 11 augusti, 2018 - 14:33

Tack Bodil!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.