God morgon och boken är verklig!

av Åse

God morgon raringar! I dag har jag en feelgoodkänsla i kroppen! Läser era fina kommentarer till nedan inlägg och skickar ett kollektivt tack till er! Hoppas ni känner min kram runt er nu!!!
I går var jag hos naprapaten, har en låsning i en muskel och en nerv i kläm och det beror bl.a. på att jag är överrörlig och lite instabil i höftpartiet. Han bände och vred och använde stötvågor, känns bättre redan! Har en tid till på måndag. Ska börja med core mix igen på gymmet! Bra för min kropp.
Jag ska in en vända på MAXI nu, har två recept experiment att göra;) återkommer senare!!
Detta blev jag tipsad om igår:

20121004-083553.jpg
Såååå kul och nu känns det helt plötsligt verkligt ju!!!!
Kramar till er alla!!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Sthlms tjej 7 oktober, 2012 - 21:08

Va kul med en bok!! 🙂

Svara
Sanna 5 oktober, 2012 - 08:09

Stort Grattis till Boken! Jag äter enligt viktväktarna men prövar dina recept hela tiden, byter bara allt till lite magrare varianter. Det blir jätte gott hur som helst. Jag tycker att din blogg är helt underbar. Du gör en kanon jobb som orkar piffa till hela tiden och peppa oss andra också. Jag blev så lessen när jag läste din `vad är 56 kilo för blogg `hur folk kan/orkar kommentera på allt som du skriver i din blogg. Man kan ju bara klicka vidare..Jag har aldrig tänkt att detta är en LCHF blogg utan en blogg för alla som tycker om mat, dukning, mode, familj, vänskap, vardag, fest,..Inspiration helt enkel. Du få jätte gärna visa flera kläder du har köpt, det tycker jag är roligt. Jag älskar din blogg. Tack och Kram!

Svara
Åse 5 oktober, 2012 - 08:33

Tack snälla!! Roligt att höra att bloggen ger dig det jag vill att den ska ge, inspiration! Sedan får man hitta just det man behöver och vill ha 🙂 stor kram på dig och kommentarer som dina ger mig positivt bränsle till bloggen! Kram

Svara
jenny 4 oktober, 2012 - 21:03

Hej!
Är det en receptbok eller handlar den mest OM lchf? Älskar verkligen dina recept därför har jag sett fram emot en receptbok från dig =)

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 21:39

Det är en kokbok men med faktakapitel om hur man får viktminskning att fungera med LCHF.
Innehåller 6 Veckomenyer, frukostrecept, desserter, tillbehör, såser och plockmat.

Svara
Minna 4 oktober, 2012 - 20:06

Har ställt boken på bevakning hos Adlibris för flera veckor sedan 🙂

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 4 oktober, 2012 - 13:41

Spännande! Lite synd att det inte står något i länken på bokus om att det är recept i boken, för det har jag förstått av dina inlägg att det är.

Svara
Åse 4 oktober, 2012 - 15:14

Sant!! Ska säga till förlaget.

Svara
Mia 4 oktober, 2012 - 12:22

Såååå himla roligt, vi är många här ute son längtar massor efter din bok!!! Vill säga att jag tycker din blogg är fantastisk, en underbar mix av mat, mode och feelgood i vardagen!!! Du inpirerar och ger oss läsare fantastiskt mycket, allt från underbara recept till härliga klädtips och kloka ord! Jag har visat min kille några av dina inlägg ”värt att läsa” och när jag ibland blir osäker och börjar mixtra med maten och så, så säger han, tänk nu på vad din ”lchf-guru” skriver! Dina kloka ord och avslappnade sätt är underbart, alla är olika, tack vare dig har jag förstått att alla är olika känsliga för olika produkter, kan äta vissa saker utan att överäta osv! Man måste hitta sin medelväg och försöka att inte jaga upp sig för mycket om det inte går som man vill! Jag började med lchf tidigt förra hösten och mådde jättebra, men hade lite dåligt tålamod (som jag tror nästan alla har) och gick över till lättprodukter igen en kort period i februari, men NEJ det kommer jag aldrig återkomma till! Som min kille beskriver det; ” du är mycket mer avslappnad gällande mat och din griniga tid på eftermiddagen mellan 16-17 har helt försvunnit” Han tycker inte att jag ska äta något annat än lågkolhydratsmat, trots att han inte själv äter det! Sen är vi alla olika som du skrev, jag triggas tex inte så mkt av kokt potatis, men friterad toan jag lätt överäta, likaså bröd! Men känns inte som jag saknar mycket, jag äter hela tiden SUPERGOD mat!! Dessutom behöver inte lchf vara dyrt, någon på jobb frågade mig det, men jag tycker jag kan skapa massor av goda rätter på basprodukter, och jag lägger mins pengar på riktig mat, inte massa skräp! Nu blev detta en roman, men summa; tack för allt din fantastiska inspiration och klokhet, du har fått mig att må jättebra utan viktihets

Svara
Mia 4 oktober, 2012 - 12:29

Tryckte på skickaknappen *vikthets och fettskräck, och min kropp verkar trygg i detta nu! Dessutom har jag utvecklats mycket i mitt tänkande kring mat, blir inte alls lika fixerad, som när man mäter, räknar och väger! Jag är 180 cm lång och ligger nu mellan 71-74 kg och har insett att det är där jag ligger ungefär, går jag uppåt i spannet, får det bli lite striktare med kolhydraterna ngr dagar så rättar det till sig! Tränar utmärkt på lchf-kosten, och då tränar jag löpning en hel del! Bor också i Helsingborg och var på mikaeli marknad i söndags och köpte fantastisk savoy- och spetskål, så nu har det ätits kål här högt och lågt 😉 så gott och steka eller gräddstuva! En liten klick dijonsenap i stuvningen ger pricken över i:et tycker jag, men jag älskar också senap!! Oj, detta blev en hel roman! Men jag vill skicka ett stort TACK och en stor kram till dig för allt du ger oss läsare!! KRAMAR Mia

Svara
Jon 4 oktober, 2012 - 09:41

Grattis – håper den kommer ut i Norge!

Svara
Lotte 4 oktober, 2012 - 09:07

Så bra att boken kan läggas på bevakning♥

Svara
Linda 4 oktober, 2012 - 08:53

Kan det inte bli den 31/01-2013 snart? 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.