GLAD PINGST!

av Åse

Hej från. Stockholm!

Just nu sitter vi i en Uber på väg från våra vänner på Värmdö. Där har vi bott så himla bra på deras vackra hästgård i underbar miljö!

Här i gästhuset bodde vi inatt! Vaknade till fågelkvitter och grönska utanför fönstret 🌸💚

Vi blev så bortskämda av Johannes & Maja med god mat och dryck!
Gratinerad hummer till förrätt, ugnsbakad marulk med hemmaslungad bearnaise till huvudrätt och rabarberpaj till dessert! Mums!

Deras vackra allé till gården – vilken idyll!

Jag uppdaterar mer från Stockholm senare! Ville mest bara kika in och önska er en fin pingst!
STOR KRAM! 🧡

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Stockholm ToR - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 24 maj, 2021 - 17:41

[…] Framme på deras hästgård i Värmdö! Men det har jag ju visat er i förra inlägget (här) […]

Svara
Lena 23 maj, 2021 - 15:17

Vilken helg ☀️😍 Jag läste att du gjort en ICL operation/behandling på ögonen för flera år sedan och måste fråga hur det gått? Ser du fortfarande lika bra nu som då och är du fortfarande nöjd? Jag är så innerligt trött på linser som känns torra i ögonen o glasögon som jag tappar bort så funderar starkt på att åtgärda det! Är närsynt -3.50 o -3.25 🤗

Svara
Maud Stenvall 23 maj, 2021 - 16:23

Hej Lena!
Jag heter Maud och har gjort laseroperation mot närsynthet och astigmatism för 15 år sedan och läste att du funderade på att operera ögonen. Ögonen är så viktiga så tänk dig för flera gånger, det kan vara värt att använda glasögon ett tag och se hur det känns för alla ögonoperationer blir inte lyckade och nu talar jag av egen erfarenhet. Hade jag känt till alla problem så hade jag avstått. Dessutom kostade operationerna ca 33 000 och jag tog även ledigt en vecka från jobbet efter varje öga.
Jag vet inte vad det är för skillnad på ICL och laseroperation som jag gjorde, men mina ögon blev väldigt torra efter operationen så ögondroppar är ett måste och ögonen blev även mer ljuskänsliga. Några av mina nedre ögonfransar började växa åt fel håll, alltså in mot ögat, och innan det upptäcktes hann fransen skada hornhinnan och sedan har det gjorts flera försök att bränna bort ögonfransrötterna, inte så skönt kan jag säga. Som närsynt kan man ta av sig glasögonen och titta på något riktigt nära men den förmågan försvann och den saknar jag mest av allt speciellt när jag ska sminka mig.
Hoppas du fick något att reflektera över och önskar dig lycka till vilket val du än gör.
Vänliga hälsningar
Maud Stenvall

Svara
Åse 23 maj, 2021 - 17:08

Hej Maud!
ICL är linsbyte som man för vid tex starroperation men även när man är kraftigt närsynt som jag var, i mitt fall är min operation det bästa jag gjort men som du säger, en operation är ju en operation och viktigt att veta om riskerna. Tråkigt att höra om dina problem!

Svara
Lena 23 maj, 2021 - 20:23

Åh så tråkigt att höra Maud! Jag har dragits med glasögon läänge o trivs verkligen inte i det o med linser blir ögonen så torra trots att jag provat flera olika månads o dagslinser osv..

Vore så skönt o kunna se utan sånt på långt håll!Men jag har dragit mig för det just pga att jag är rädd för torra ögon. Hur är din syn nu? Låter jobbigt med ögondropparna o fransarna vad säger kliniken där du gjorde ingreppet? Jag kollar lite på Lirema ögonklinik dom har bra priser från 14.900 för båda ögon tror jag.
Får se om jag vågar..

Svara
Åse 23 maj, 2021 - 17:05

Hej!
Ja jag gjorde en ICL, det bästa jag gjort! Från -9 till perfekt syn.
Nu opererades jag innan jag blev ålderssynt så jag behöver läsglasögon eller progressiva linser, vilket jag har men jag är inte närsynt längre och ser perfekt på långt håll.
Men med -3.5 så bör ju laser fungera!

Svara
Lena 23 maj, 2021 - 20:25

Ja okej ICL kanske bara görs på dom som har ännu mer synfel så kanske är laser som gäller! Jag får läsa på mer o se om jag vågar..vore ju underbart att slippa pill med linser o glasögon 😊

Svara
ÅsaS 22 maj, 2021 - 20:41

Åh, så vacker allé! Andas sommaridyll!
Härligt att bli bortskämda så där!
Njut helgen!
Kram 💕

Svara
Eva Larsson 22 maj, 2021 - 19:11

Vilken härlig helg ni verkar ha! Fin miljö, goda vänner, fint väder, god mat… Kan det bli bättre!🌸

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.