Glad Lucia!

av Åse

God morgon, höll jag nästan på att skriva – tänkte skriva inlägget i morse men tiden sprang i från mig! Sa snart jäkta i väg till yngsta dotterns Lucia firande, hon var så lycklig i morse att hon skulle vara Lucia på förskolan =)
De gånger på ett år som jag äter smörgåsar av vanligt mjöl kan jag räkna på ena handen, men när jag gör det så väljer jag oftast surdeg eller bröd med så få ingredienser som möjigt och helst råg, hela korn etc. Inte bara för att det är bättre utan för att min smak förändrats så, vitt bröd ger mig inget längre, jag vill ha tuggmotstånd och mustiga smaker och gärna hela korn i (danskt rågbröd, mmmmmmm!)
I går blev jag så sugen på knäckebröd så jag hittade ett knäckebröd på Spelt-dinkel, korn och råg och det åt jag en skiva av i morse med ägg och randig kaviar (jag brukar köra på prickig kaviar men den var slut!) Var riktigt gott och jag är inte hungrig än.(så länge ägg är med så står jag mig länge)


Fina TineK lattemuggen!Nya favvosmaken, Nespresso Noisette (variations)

Söta House Doctor rådjuren gassar sig i vintersolen!
I går kom nya Odd Molly jaquard jumpern, älskar den!! Vickan messade lite bilder på nyheter på Smultrongården och jag föll pladask! Min färg!
Fin va!?
Jag tänkte bjuda på lite julgodis också (utan tillsatt socker) men det kommer senare för nu måste jag iväg! ♥
GLAD LUCIA!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

12 kommentarer

Annika Duckmark 14 december, 2012 - 20:35

Sååå fin du är i tröjan
Kram
Annika

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 22:05

Tack Annika! Kram!

Svara
Emelie 14 december, 2012 - 17:46

Så fin tröjan är! Hur är den i storleken? Har oftast strl 1 i odd molly, är denna stor eller normal i strl? Härligt med lite förändring på bloggen också!
Kram

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 18:34

Den du ser på bild visade sig vara felmärkt! Var en 1 men stor som 0! Så jag har returnerat den och väntar på ny, så den är nog normal till lite stor?!

Svara
Rosa 14 december, 2012 - 10:55

Superfin tröja Åse och ja det är verkligen din färg! Jag ser också framemot lite godis – planen är att pyssla lite i helgen så det skulle passa perfekt. Idag blir det din lakrtiskladdkaka, yammi 🙂 Önskar dig en skön helg!

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 11:41

Mmmm gott!! =) Skön fredag!

Svara
sara814 13 december, 2012 - 22:12

Söt tröja! Och vilket fint halsband! Är det en ängel? Varifrån kommer den?
Ha en trevlig kväll!

Svara
Åse 56kilo 14 december, 2012 - 13:20

Det är en liten älva! =) Från pilgrim! Skön fredag!

Svara
mahe72 13 december, 2012 - 21:22

Vilken otroligt söt jumper 🙂 passar dig perfekt! Du klippte håret en bra bit va? Blev jättefint.
Hoppas din dag varit bra, här har den varit väldigt bra 🙂 nu börjar julklapparna jag beställt att trilla in så det känns bra!
Ha en bra kväll!
Kram

Svara
Maria 13 december, 2012 - 19:30

Ska bli jättekul med tips på julgodis för det ska göras här i helgen men skulle behöva lite mer inspiration 🙂

Svara
al68 13 december, 2012 - 19:14

Trevlig Lucia till dig med. Så skönt att ha alla mina favvo bloggare på samma ställe, nu fattas bara Johanna Toftby ; ), kramis

Svara
lotte 13 december, 2012 - 14:47

Oooo vilken härlig färg på tröjan 🙂 Jeansen är ju sjukt snygga med!
kram Lotte

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.