Frukostinspo och favorit i repris

av Åse

Heeeeej raringar!
I dag är jag lite trött! Fattar inte varför då vi släckte tidigt, men vaknade vid 5:20 av att två voffsar var nödiga (de somnade tidigt så missade sista rundan) och även om jags omnade om sedan så störde det bevisligen tillräckligt!
Jag har så stort sömnbehov! Haha!
Blev tidig frukost i soffan idag, microomelett YUM! Pimpade med körsbärstomater, spenat och stekt bacon ovanpå.
012A4731


012A4736
I gårkväll blev det Kycklingwok i röd curry, receptet hittar ni HÄR. Verkligen an favorit här hemma!
Jag varierar alltid grönsakerna, i går hade jag i Pak Choi istället för sugarsnaps. Blomkålsris till det. MUMS!
012A4714

012A4715
012A4719

012A4727

Njut av dagen!
KRAM!

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

4 kommentarer

Kycklingwok i röd curry - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda 23 mars, 2021 - 09:13

[…] Blomkålsris är också gott till! (<–länk) […]

Svara
Jenjo 19 maj, 2016 - 09:18

Oh my… Ser hur gott ut som helst. Recept sparat, som vanligt.
Jag brukar laga din mat, och inser alltid att jag inte liksom får till det som dig. Det ser så FANTASTISKT ut hos dig, men inte riktigt lika hos mig. Det har väl med din profession att göra. Dock är smaken alltid bra, och ja det är väl det viktiga. 🙂
Keep up the good job. Du är fantastisk!
KRAM <3

Svara
Lena Ahman 19 maj, 2016 - 05:44

Hejsan ..Jag gillar allt du satter upp har.Har lagat manga maltider du recommenderat .Har helt enkelt glomt att saga TACK ,sa darfor gor jag det i dag …Fran ett underbar solig host dag i Mosman Sydney .Tack … sa jatte mycket for jatte bra inspiration /Lena

Svara
Ebba 18 maj, 2016 - 11:57

Åhh ser smarrig ur! Vi har precis börjat äta LCHF igen och det känns redan i kroppen att den gillar maten. Är inte hungrig stup i ett. Bra tips på frukostmat!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.