Fredagspeppad! (Gurk- och myntasallad med Fetaost)

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Heeeeej vänner!

Äntligen är det fredag, jag slirar in i helgen och är på SÅ gott humör. Känner mig nöjd med veckan.
Har kommit i fatt med mycket efter min Nerja resa och jag har många roliga projekt på gång. Lite nyglöd känner jag!
Kommit in i matlagningen igen och har massor med inspiration 😍 Nerja gjorde mig gott!
Daniel har dessutom tecknat gymkort på mitt gym så nu kan vi träna ihop och jag ska få igång honom på yogan också.

I morse packade jag upp lite nytt från Gina.
Gillade de här solglasögonen! HÄR hittar ni dem.

Och sötaste örhängena! Blir glad av dem.🍒
HÄR finns de till bra pris!

Blus HÄR – Stretchiga ankeljeans HÄR


Passar på att tipsa om de här supersköna vida jeansen med hög midja – HÄR

Om jag behöver fler glas? Njäääääää men det är ju så kul!
ÄLSKAR mönstrade glas! Har både champagne och Nick & Nora som är mönstrade och kunde inte hålla mig från att beställa de här stora Burgundyglasen!
HÄR hittar ni serien.

I går grillade vi igen 😉 Ni som hängt med här förr vet att grillen gårvarm hos oss sommarhalvåret! Numer även Muurikkan.
I går blev det grillade spareribs med tillbehör som en gurksallad med feta och mynta oc grillad spetskål. Till det lite grillost.
Enkelt men SÅ gott!

Alltså den härsalladen blev SÅ god! Den kommer absolut bli en stadig kompanjon hela sommaren!

Och grillad spetskål – yuuuum!

Vill ni ha recept på salladen kommer den här!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Gurk- och myntasallad med fetaost


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 1 betyg

  • Författare: Åse
  • Portioner: 4

Ingredienser

2 gurkor
1 liten rödlök
1 kruka färsk mynta
150 g fetaost
2 msk citronsaft
2 msk olivolja
Salt och svartpeppar


Instruktioner

Skiva gurkan tunt, gärna med mandolin. Skiva rödlöken tunt och hacka myntan grovt. Smula fetaosten grovt.
Lägg gurka, lök och mynta i en skål.
Pressa över citronsaft och ringla över olivolja. Smaka av med salt och peppar (tänk att fetaosten är salt).
Vänd ner fetaosten försiktigt strax före servering.
Låt gärna salladen stå i 10–15 minuter smakerna hinner mogna.

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!

 

Annons för TrendRehab

Min kod 56KILO ger 20% rabattALLT. Även på redan nedsatta priser
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab

3 kommentarer

Maria 16 maj, 2025 - 19:29

Jag har också de glasen, älskar dem! Har även bubbelglasen i samma serie 😍

Svara
Ulrika 16 maj, 2025 - 19:12

Nyglöd! Vilket fint ord som får beskriva vad som känns rätt för mig, dig och alla andra!

Vad roligt att få träna med vuxna barn, partner osv! Och för alla som tränar själva så är det ett fantastiskt sätt att bara få vara själv, inte ensam men själv.

Du är grym Åse som fick mig (och säkert andra) att känna träningsglädje igen!

Önskar dig och de som eventuellt läser den här kommentaren en finfin helg! ❤️

Svara
Marie Person 16 maj, 2025 - 19:05

Åh, älskar spetskål och vilken fräsch sallad! Supertack för receptet!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.