Fredagsfys och Fredagsmys!

av Åse
8 kommentarer
Samarbete Ellos.se – innehåller annonslänkar

Hej raringar!
Alltså veckan har bara försvunnit i ett nafs! Jag har fart och flängt mest hela dagarna har det känts som.
Jag har inte riktigt haft den tiden jag vill ha för bloggen, det känns aldrig bra eller kul. 
Daniel har varit i Stockholm sedan i går morse, även om det innebär att jag dels saknar honom men även får dra ett större lass här hemma så uppskattar jag att få vara själv med barnen, det krävs mer av mig men jag får ju dubbelt tillbaka också! I kväll kommer han dock tillbaka! YAY!
Har tagit fram två fläskfiléer från kylen! Får se vad det blir för gott! 🙂
Har fått två leveranser från MatHem sista veckan så kyl och frys är FULLA! Love it!!
I går hade jag en trevlig lunch med min fina bloggkollega Diana som bloggar på Femina. Vi var i Polen ihop i maj på pressresa. En grymt imponerande matstylist! Hennes instagram är to die for! Kika in vetja!
Nu ska jag jobba undan lite sen till gymmet och TRÄNA! Första gången sedan min lunginflammation och planen är att köra på med mitt träningsschema from måndag! Har ju inte kunnat satsa som jag tänkt.
Ser verkligen fram emot att komma igång igen med styrketräning, Body Balance, Yoga, Intervaller på löpbandet och BBG
Goa Annika Sjöö skickade sin nya bok till mig, grymma intervallövningar! Intervaller är verkligen IT!
Boken finns hos Adlibris om ni är intresserade! 


Absolut skönaste och sötaste yogakläderna just nu kommer från Sense Of Karma – Ääääääälskar färgerna, såååå Åse!
Sense Of Karma har både yogakläder och sköna SPA produkter


Min yogamatta har jag köpt lokalt i Helsingborg, skönaste mattan ever (Yade Yoga) men remmen Hemp Yoga SlingStrap finns HÄR – så smidigt!
”Du kan även använda remmen för att komma ner i djupa yogapositioner som annars är knepiga. Hemp Yoga SlingStrap är alltså en multifunktionell rem! Remmen är tillverkad av slitstark och ekovänlig hampa som är ett miljövänligare alternativ till bomull som ofta blir kraftigt besprutad. Med den medföljande karbinhaken fäster du dina tillhörigheter såsom nycklar och vattenflaska smidigt och enkelt till remmen.”


Yogabyxa Rabbit Bamboo – Yogatopp Dolphin Top – Yogatröja Cat Fz Hood.
Just nu har Ellos ett erbjudande där ni får 300kr* rabatt på hela ordern vid köp för 900:- + fri frakt
Erbjudandekod: 355429  
*Villkor:
-Nybeställning på kläder, skor, leksaker, möbler, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos.
-Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-03-05. Fri frakt omfattar normalpaket upp till 20 kg.
-Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.
-Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
Nu ska jag hasta iväg till gymmet!
Kika in senare har ett smarrigt middagstips till er! ❤️

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Nya Soffor & Happy Mellokväll! - 56kilo.se - Inspiration, Livsstil & LCHF Recept 14 november, 2018 - 14:04

[…] Ny matbordslampa beställde jag på Ellos i går, passade på nu när de har rabatt (t.o.m) i morgon – Erbjudandekod finns HÄR […]

Svara
Marie 4 mars, 2017 - 17:41

Hej igen Åse. Vilka snygga kläder. Du har verkligen en stil jag gillar. :)Viken storlek har du köpt på kläderna? Då vet jag nämligen att storleken större passar mig så blir köpet bra direkt. 😉
Jag är oxå nyfiken på det Sofie skriver. Jag har lite samma funderingar.
Kram och tack för alla fina tips.

Svara
Åse 5 mars, 2017 - 13:06

Tack Marie! Kul att höra!Jag har S i mina =) Jag ska läsa och svara Sofie så kan du läsa därsen =) KRAM tillbaka!

Svara
Sofie 3 mars, 2017 - 19:43

Hej!
Har hållt på med LCHF sen 6:e februari. Jag kör det för att må bra, det är gott och framförallt för att förbättra min hy (har mycket acne). Men jag och min sambo börjar bli lite småsugna på godis, så ”råkade” köpa en ”bytta” lösviktsgodis att dela på i helgen. Förstör det hela LCHF-metoden om man äter godis på helgerna (inte vräker i sig förstås)? jag vet att acne påverkas av för mycket socker, men håller man sig borta från det i veckorna och bara äter på helgerna, tror du det bidrar till finnar också? (Du kanske inte är något proffs på hy osv men..) och kan man gå upp massa i vikt istället om man äter LCHF + plus socker/godis på helgerna? Eftersom man äter massa grädde och fett i LCHF. Hoppas du kan hjälpa mig, tycker det är så mysigt och gott med en liten skål godis på bordet, det är ju lite helg för mig men vill samtidigt få ordning på hyn… 🙂

Svara
Åse 5 mars, 2017 - 13:15

Att äta lite godis på helgen och annars äta en LCHF kost ska inte innebära någon viktökning om man inte vräker i sig.
Men generellt ska man tänka på att inte kombinera fett och stor mängd kolhydrater på samam gång.

Svara
Anna 3 mars, 2017 - 12:32

Kan jag fråga dig en sak om tillagning av fläskfilé? Jag har läst flera gånger att den ska stekas till 70 grader i innertemperatur, varken mer eller mindre. Jag lagade fläskfilé i går och tog ut den vid 70 grader (köttermometer i tjockaste delen av filén). Köttet var lätt rosa när jag skar upp det. Jag är inte så förtjust i det personligen, men tänkte att jag får vänja mig då alla experter verkar rekommendera det…jag tyckte dock inte att det var någon höjdare smak- eller konsistensmässigt heller. Men, värst av allt: idag är jag magsjuk. Det ska inte vara någon fara att äta lätt rosa fläskfilé enligt de senaste rönen, men jag känner mig icke desto mindre matförgiftad, och jag kan inte komma på något annat än fläskfilén som skulle ha kunnat orsaka detta. Därför undrar jag hur du tillagar fläskfilé; äter du den lätt rosa, eller genomstekt? Använder du köttermometer och i så fall vid vilken innertemperatur tar du ut köttet?

Svara
Åse 3 mars, 2017 - 17:47

Stackare!
Fläskfilé steker jag till innertemperatur på 65 grader, lätt rosa.
All typ av mat kan orsaka förgiftning så svårt att svara på vad det kan bero på! KRYA ! <3

Svara
Anna 3 mars, 2017 - 20:10

Tack för svar! Fördelen (om jag kan kalla det så) med matförgiftning är att den passerar snabbt…men det blir nog några av dina läckra fiskrecept närmaste tiden då tanken på kött av förståeliga skäl inte är så aptitretande just nu…!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!