Frappé (Iskaffe) på mandelmjölk

av Åse

God lördag på er!

Jag sitter inne I AC:n och jobbar lite, ute är det 32 grader och jag ska slänga mig I poolen utanför så fort jag är klar haha!

Jag blandade ihop en så galet god Frappé för en stund sedan, yuuuuuuum!
Köpte Mandelmjölk på Consum innan, sockerfri (dock sötningsmedel i) men i Sverige finns det ju en utan det också.
Nescafé Classic är originalet när man gör en Frappé och den ger en viss karakteristisk frappésmak.

Jag bjuder er på receptet så kan ni göra där hemma!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Frappé (Iskaffe)


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

2 dl mandelmjölk
1,5-2 tsk Nescafé Classic (ger en speciell frappé smak)
is
ev. några steviadroppar


Instruktioner

Blanda ihop allt, smaka av med steviadroppar eller annan sötning.

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

2 kommentarer

Alexandra Pettersson 3 juli, 2021 - 18:31

Blandar du bara med sked? I Grekland brukar man vispa ihop det.

Svara
Åse 3 juli, 2021 - 18:31

Yeps!
Har ingen visp här.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.