Föreläsning i Göteborg och Fredagsbubbel

av Åse
2 kommentarer

God morgon!
Jag vaknade strax efter 7 och då hade jag ändå fått nästa 8,5 timmars sömn! (Älskar min Jawbone UP3 som mäter sömnen!)
Det blev en tidig morgon i går nämligen då jag vaknade 4.20. Vid 6 hoppade jag in i Annas bil och vi begav oss mot Göteborg där vi skulle ha en liten föreläsning/presentation av vår nya bok LCHF 2.0 Fisk & Grönt på Akademibokhandeln på Kungsgatan. (PS! Adlibris har kampanj på den just nu!)
Vi var lite tidiga så vi gick in på ett mysigt café och beställde räkmackor utan bröd med extra mycket gojs på =) YUMMIE!

Det var full sal och ett härligt och positivt gäng som åt sina goda LCHF mackor med ost Brödet var Fredrikas nöt- och fröbröd. Vi fick sedan med oss några smörgåsar som vi åt hemma hos Anna. MUMS! Bakade en limpa i gårkväll som jag ska njuta av nu till frukost.

På eftermiddagen kom min vän Sara med henens lilla 2 månader gamla mirakeltjej Ella. Lilla Ella fick en tuff start men mirakel sker och idag är det en sprudlande liten frisk tjej ❤️ Det firade vi med bubbel!


På kvällen var det Tacofredag! Mums! Var ett tags sedan jag åt det så det smskade extra bra i går!

Hoppas ni får en fin start på dagen! Jag och Daniel ska ner till Ystad i eftermiddag och med största sannolikhet få ett fantastiskt dygn på Villa Strandvägen! Vi börjar med SPA i eftermiddag =)
KRAM på er!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Pretty Home Blog 21 januari, 2017 - 10:15

Ser att du varit på ett av mina favorit-fik Cappuccion. Den salladen är verkligen super! Hopppas din föreläsning gick bra!
// Berith

Svara
Åse 21 januari, 2017 - 10:31

Jättetrevligt ställe med tiillmötesgående personal!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!