Follow your heart

13 maj, 2014

Det har varit några turbulenta dagar minsann! Många glädjestunder och så lite jobbiga saker också, sådant är ju livet!
I går fick jag åka upp till min tonårings skola och vi sprang in samtdigt som ambulans kom.
Han mår bra nu. Men det var en jobbig gårdag. Men i sådana stunder så är man tacksam för sina vänner och sin familj. Tack för allt stöd igår ♥
Jag kom på vid 18 tiden att jag inte hunnit äta något på hela dagen och som tur var så hade vi kylskåpet fullt av mat sedan festen! Toppen!

IMG_0634

IMG_0637

 
Och i detta inlägget så måste jag passa på att visa vilket fint armband jag fick av bästa Vickan på festen.
Bara så där liksom.. för att hon sett ett i stan och ville ge det till mig. ♥
IMG_2622

 
Jag älskar Bud to Rose. Jag fick ett fint armband som matchar mina övriga BTR armband med silvrigt band och roséplatta med texten ”Follow your heart” och med åren så har man verkligen insett vad som betyder något på riktigt.
Vilka vänner som finns där, och vilka som glädjs med en i framgångar och vem som inte gör det. Nåde den som får lite uppmärksamhet! ”Vem tror hon att hon är egentligen? En ”kändis”?? (Som om en ”kändis” för övrigt skulle vara bättre än Svensson i huset bredvid..) Jantelagen kan ibland visa sitt fula tryne där man minst anar det.
Men att följa sitt hjärta handlar om att våga sticka ut, våga göra rätt, våga stå på sig och våga lita på sina egna intuitioner men även lyssna på dem som vill en väl. Våga sålla och våga erkänna sina fel och brister. Och de som rensar bort sig själv, var aldrig meningen att finnas där för evigt.

Jag gjorde ett ytterst svårt val som 27-åring, det svåraste valet jag någonsin gjort. Men jag vet att jag gjorde rätt som vågade följa mitt hjärta. Jag stod helt ensam efter det med bara min mamma, mina systrar och en gammal klasskompis som mina enda vänner. Det livet jag har i dag, de vänner jag har i dag har jag själv valt med omsorg.
Att vara sig själv innebär att inte alla tycker om dig, men det är helt OK! Hellre vara sig själv och stå för det än att vara omtyckt för att man är någon annan.
Livet är inte alltid lätt och vi gör alla fel men jag tror absolut på att man behandlar andra så som man själv vill bli behandlad och att skratta, glömma och förlåta.
IMG_0645

KRAM till er mina fantastiska läsare.

35 kommentarer
0

35 kommentarer

Malin Henriksson 14 maj, 2014 - 14:09

Kram finaste Åse 🙂 du är ju bara så bra, vet du det? Hoppas allt är bra med din son! Väldigt jobbigt att få samtal från skolan/ dagis att något hänt ens barn. Det käraste man har.
Jättefint armband du fick, så fint med roséguld!
Det är sant det där med vänner. Jag har rensat bort många av mina ”sk vänner”, där man dög då det var festligheter eller annat skoj, men då jag varit sjuk eller när min pappa gick bort, vart var de då? Inget att ha! Men jag har skaffat nya underbara vänner. Inte många för det behövs inte. Utan det är riktiga kompisar som alltid finns där. Jag tackar min talförmåga för det 😀
Ha en underbar dag och följ ditt hjärta <3 kram

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:07

KRAM till dig! <3

Svara
mallan 14 maj, 2014 - 12:31

Vad sköbt att han mår bra igen.
Håller helt med om vänner. Det är tufft när man gör valet o det är tufft att få veta vilka man trodde var vänner som inte var det… Men vad stark man är efter det! <3
Kram

Svara
~ Maria ~ 13 maj, 2014 - 22:21

Du är fantastisk Snäckan! En grym inspirationskälla som sett livet ifrån alla sidor och inte tar något föregivet, så äkta! Galet snygg är du oxå! Puss

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:07

Haha gulledu, PUSS

Svara
Evelina 13 maj, 2014 - 22:08

Vilket härligt personligt inlägg att läsa…..
Val i livet vissa lättare andra svårare men nog går man starkare ur det.
”I nöden prövas vännen” Ja så är det verkligen…
Glad att du vid ”vuxen” ålder hittade nya vänner, för det är inte så lätt då alla tycks ha en för bestämd bild om vem och hur man är.

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:26

Ja så är det verkligen. Det som inte dödar en, härdar en.

Svara
Ester 13 maj, 2014 - 21:17

Tack för ett personligt inlägg Åse. Du har en underbar blogg och inspirerar (och utmanar, ibland) mej väldigt mycket. Tack för det. Och ett lycka till, till Ulle här ovan. Man ska följa sitt hjärta.
Kramar till alla starka, underbara kvinnor!

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:27

KRAM tillbaka till dig!

Svara
LindaD 13 maj, 2014 - 20:20

Vacker utsida o vacker insida. Klok dessutom 🙂
Kram<3

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:27

Äsch 😉 KRAM

Svara
Helena B 13 maj, 2014 - 20:15

Vilket underbart inlägg! Som någon skrev ovan, det kom en tår.
Uttrycket ”det är i nöden vännerna prövas” stämmer faktiskt bra. Det är endast de äkta och sanna vännerna som stand by your side, då man har det som tuffast!
Skönt att det gick bra med din son!
En stor kram från ett soligt Stenungsund

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:27

STOR kram tillbaka till dig!

Svara
Vickan 13 maj, 2014 - 19:41

Gulle du!!! Love you!
Men ps) det är ett armband, kläm inte på dig det runt halsen!!! Hahah

Svara
Åse 13 maj, 2014 - 19:41

Oj.. Hahaha!!!!

Svara
ulrika 13 maj, 2014 - 18:32

Hoppas inget allvarligt hände sonen och att han mår bra. Så himla bra skrivet Åse! Precis, man ska sålla bort energitjuvarna och satsa på de som GER istället för att ta. Kram

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:28

Han mår bra idag, det är huvudsaken. Ja, tiden är för knapp för att lägga det på energitjuvar. KRAM

Svara
Tina Johansson 13 maj, 2014 - 16:15

Åh så skönt allt gick bra <3 Det är verkligen en mardröm att det händer ens barn något. En rädsla som jag tror man alltid någonstans har med sig, sedan den dagen de föds.
Har själv ett jobbigt uppbrott bakom mig, då skiljs verkligen agnarna från vetet vad gäller ens vänner…
Men mest tänker jag på min lilla mamma, som när hon skiljde sig från min pappa 1984 inte hade någon mer än mig och min bror, och en manlig vän som senare blev hennes man. Hennes föräldrar, alla vänner, hela byn vände sig från henne (och därmed även mot oss barn). Hon blev till och med uppmanad att sluta sitt arbete pga det.. egentligen tror jag aldrig att hon riktigt reste från det.
Kram Åse!

Svara
Åse 14 maj, 2014 - 15:30

Usch vad sorgligt att höra… KRAM till dig!

Svara
Tina Johansson 15 maj, 2014 - 16:02

Ja det var jobbigt i många år!
Vad det lärt mig, är att inte tro på vad ”folk säger”, utan jag försöker bilda mig en egen uppfattning. Det är något jag med åren bara blivit starkare i.
Det är stor skillnad på vänner och bekanta. Där väljer jag kvalitet, framför kvantitet.

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.