Fitbit för hela familjen!

av Åse

Innehåller annonslänk till Ellos

Hej vänner!

Mitten på juli REDAN!
Har det inte gått fort? kanske för att jag varit utomlands så länge, men vi var ju i maj ”nyss”..

I går var mamma här och åt middag, gjorde mina smarriga nötfärsbiffar med grillad paprika och vitlök – de är sååå goda! Ni måste testa dem. I går stekte jag dem i pannan och vispade sedan ur med grädde, lite paprikapulver och lite soja. YUM

Jag lade ut denna bilden på Instagram stories för några dagar sedan och fick så många frågor om vilka fitbits vi har.
Jag har använt Fitbit i flera år nu och jag har provat flera olika. Min favorit är Fitbit Versa som ni ser nedan (är mer som en smartwatch) eller nya Fitbit Inspire HR som ni ser på bilden efter där jag har en rosé mesh länk på.

Alice fick en Fitbit Ace 2 kids (den rosa) som hon är så glad för!
Juni och jag har Fitbit Inspire HR. De är i princip identiska med Ace 2 kids bara det att Ace 2 kids är lite rippad på funktioner i appen. Funktioner som en 10 åring inte behöver (som kaloriförbrukning etc)

Varför ett aktivitetsband till ett barn?
För att det motiverar dem att röra sig!
Samla steg, få belöningar i appen i form av medaljer, få notiser att det är dags att röra sig om man inte rört sig tillräckligt m.m. Många barn är inte speciellt aktiva och all motivation till rörelse är bra!

I fitbit appen kan man ha en familj, man kan lägga till vänner och tävla med dem eller bara hjälpa varandra att röra sig mer!
Kul att ha lite koll också på hur myket barnet rör sig =) (Hon fick sin förra fredagen)

Kan varmt rekommendera just Fitbit Ace 2 kids om ni har barn!
Jag har köpt mina fitbits HÄR

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

mallan 30 juli, 2019 - 10:22

Klara den Alice har att registrera aktiviteter? Jag lyckas inte läsa om det. Jag tänker på min som t.ex registrerar när jag cyklar utomhus. Det vore ju roligt för dottern som cyklar mycket tänker jag om den registrerar det och inte ”bara” steg 🙂
Ha en fin dag!
Kram

Svara
Åse 1 augusti, 2019 - 12:55

Hej!

Den registrerar ju all aktivitet dvs där pulsen höjs etc. Man kan även manuellt lägga in tex cykling 🙂 KRAM

Svara
Maritha Hakfelt 17 juli, 2019 - 10:29

Vad rolig motivation för barnen att röra sig😍 kram åse och hoppas att ni har det bra 🤗

Svara
Åse 17 juli, 2019 - 11:26

KRAM tillbaka härliga Maritha! 💕

Svara
Maritha Hakfelt 17 juli, 2019 - 11:30

🥰

Svara
ÅsaS 16 juli, 2019 - 20:04

Jag måste nog läsa på lite, om fitbit är något för mig. Har iofs stegräknaren i mobilen och ser på ett ungefär hur många steg jag tar på en dag (och det är sällan under 10’, och då i princip bara till/på/från jobbet..). Jag kan ju inte påstå att fitbits är direkt snygga, såsom klockor som jag bär dagligen. Som sagt, jag får nog läsa på, och se om det är nåt för mig.
De där biffarna, ja, hela måltiden, såg ju riktigt goda ut! Sparar ner receptet till framtiden.
Ha det gott! Kram 💕

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.