Fiffigt med Storytel!

av Åse

Jag är generellt dålig på att läsa böcker! Önskar så att jag vore bättre på det men jag tycker att det är lättare att lyssna på ljudbok, inte för att jag har problem med att läsa utan för att mobilen och hörlurarna alltid finns med mig!
Därför tänkte jag tipsa om Storytel där du får obegränsat med ljud- och e-böcker direkt i mobilen! Du kan ladda ner böcker offline å du behöver inte ha internetuppkoppling! Bra på flyget t.ex.
Just nu lyssnar jag på ”Kvinnan som stal mitt liv” med Marian Keyes. Jag har boken också men blir ju aldrig klar med att börja läsa den så nu lyssnar jag istället 😉
Två andra böcker som ligger i ”bokhyllan” som jag tänkte läsa är: ”Avdelning 73” och ”Alla kan se dig” och sen är jag ju svar för Harlequin haha 😉
Lyssnar ni på ljudböcker? Var/När i såfall? 
Om du inte redan har Storytel så tycker jag du ska testa!
Via denna länken kan du prova Storytel helt gratis i 30 dagar.
Erbjudandet gäller t.o.m 31 augusti! 
012A9773-1
Foto: Rebecca Pecci
Betalt samarbete med Storytel

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

21 kommentarer

Therése 8 maj, 2015 - 10:46

Om man gillar Harlequin dvs romance så måste jag rekommendera Simona Arnstedts böcker. Finns 4 st. En triologi och så en i en ny serie. Mycket bra svenska böcker – riktigt intressanta historier och mer kvalitet än harlequin 🙂
Läs (eller lyssna :))

Svara
Åse 8 maj, 2015 - 10:58

Tack!!

Svara
Annika 7 maj, 2015 - 19:40

Jag är också fast!! ?
Rekommenderar Ann Rosmans böcker! ?
Läs dem i ordning !

Svara
Åse 7 maj, 2015 - 21:24

Kul med så många tips!! Tack!!

Svara
Anna 6 maj, 2015 - 09:22

Jag har testat ett par gånger, men tyvärr fladdrar mina tankar iväg och jag tappar koncentrationen..så jag föredrar pappersformatet 🙂

Svara
Kicki 6 maj, 2015 - 07:53

Storytel är super för oss som älskar böcker men inte har tid att sitta och läsa! Jag lyssnar då jag sminkar och fixar mig på morgonen, om jag är ensam då jag lagar mat, tvättstugan, städar, mm mm just nu sagan om isfolket, som jag inte hade tid att läsa då jag var ung 🙂 är på bok 39. Jag gillar serier, att få läsa mycket av ngt som är bra. Lyssna även på Diana Gabaldon, finns bara en bok (3 delar) än så länge men det kommer väl mer.

Svara
Rita 5 maj, 2015 - 17:55

Intressant om Storytel ,jag har alltid läst massor av böcker, men de senaste åren har jag svårt att varva ned och läsa en bok. Jag börjar o börjar men kommer aldrig till slutet. Nu blev jag väldigt intresserad av ljudböcker,och då kan jag samtidigt ta en promenad också, två flugor i en smäll!!
Tack för din intressanta blogg/ Kram Rita

Svara
Petra Österberg 5 maj, 2015 - 17:04

Jag älskar att lyssna på böcker. Har haft Storytel i några år. Har som motto att om jag lyssnar på minst 2 böcker per månad så är det inte dyrare än att läsa vanliga böcker. Det blir oftast några fler än så. Jag är totalt insnöad på Sagan om isfolket. Är på bok 41 nu och undrar över hur jag ska klara mig utan dom 🙂 Jag lyssnar när jag tar mig till jobbet, tränar, städar, är ensam hemma. Min som som är 10 år har haft problem med att somna själv på kvällarna men med en ljudbok i örat så somnar han på några minuter 🙂

Svara
Charlott 5 maj, 2015 - 13:48

Har alltid älskat att läsa men satt ju mest… började med Storytel och bestämde mig för att bara lyssna i samband med rörelse. Har ju blivit ett antal mil. Maken skrattar när jag vandrar runt carporten i regnställ och inte vill gå in då just detta kapitel varit superspännande:) Har på vissa böcker sett att man både kan läsa och lyssna, perfekt på resa!
Tack för en härligt inspirerande blogg!

Svara
Malin 5 maj, 2015 - 13:36

Jag trodde inte att jag skulle gilla ljudböcker eftersom jag tyckt om att hålla i en bok. Men så fel jag hade 🙂 Älskar Storytel och har alltid en bok på gång…
Började följa Sagan om isfolket, som jag aldrig lyckats få tid att läsa hela… Men har också hittat så mycket andra bra böcker som jag säkert inte skulle läst annars.
Perfekt sällskap på promenaden, resan och som insomningskompis 🙂
Kram på dig!

Svara
Mimmi 5 maj, 2015 - 12:09

Min svärmor fick storytel när hon lades in pa sjukhus för att operara ögonen. Toppen när man inte kan läsa själv. Inte bara barn som älskar att fa höra en gonattsaga…Love it!

Svara
Åse 5 maj, 2015 - 13:37

Åh så sant! <3

Svara
Stinelina 5 maj, 2015 - 12:00

Älskar Storytel! Har varit med sen 2008, tror jag.
Det finns massor av bra titlar i olika genrer.
Jag har den med på promenader, löpning, när det är dags att sova, med sleepfunktionen när jag vaknar till på natten och när jag lagar mat, stryker och tvättar.
Prova vetja!

Svara
Charlotte Ejsing 5 maj, 2015 - 11:53

Jag är kund hos Storytel sedan flera år och lyssnar på flera böcker i veckan. Vi lyssnar alltid på böcker tillsammans i bilen när vi bilar långt (har tre barn på 10, 11 och 13 år). Vår favorit är Min mormor hälsar och säger förlåt av Fredrik Backman. Har du inte läst, eller lyssnat, på den så gör det!

Svara
Lina 5 maj, 2015 - 10:59

Vad är oddsen?! Satt, bara härom dagen, och tänkte att jag behövde mer inspiration i mitt liv. Gick in och kollade Storytel som hade massor av böcker inom personlig utveckling. Ena boken slukade jag direkt och nu lyssnar jag på en ljudbok som är över 7 timmar lång! Jag ÄLSKAR att läsa böcker men inte i mobilen (blir för liten text) så eftersom jag åker tåg varje dag blir det perfekt att lyssna istället. Great minds think alike, eller?! ?

Svara
Victoria 5 maj, 2015 - 10:56

Ljudböcker är toppen även om jag föredrar böcker. Jag lyssnar på ljudböcker när jag reser, pendlar långt eller tränar. Trevlig omväxling till musik eller radio. Tack för tipset, ska kolla in Storytel.

Svara
Yvonne 5 maj, 2015 - 10:24

Älskar Storytel och har haft det sedan de började. Jag lyssnar när jag gör mina ljus och när jag kör bil.
Jag kan rekommendera Jussi Adler-Olssens böcker, mycket spännande och fantastisk uppläsare (som jag aldrig gillat innan)

Svara
Åse 5 maj, 2015 - 10:30

Kul! tack för tipset! Ska kika in!!

Svara
Cecilia 5 maj, 2015 - 10:01

Jag har varit kund hos Storytel 6-7 år nu och jag älskar det. Jag lyssnar på väg till jobbet, på promenader, när jag lagar mat, på stranden, när jag kör bil. Läser massor av vanliga böcker också, men Storytel är toppen när jag behöver ha händerna fria, eller kanske när jag helt inte orkar läsa en vanlig bok.

Svara
Sara Olofsson 5 maj, 2015 - 07:17

Älskar Storytel!! ? Både jag och barnen lyssnar varje dag!

Svara
Mian 5 maj, 2015 - 08:47

Perfekt vid bilkörning eller strykning men helst vanliga böcker… : )

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.