Fantastiskt vårväder!

av Åse

Vi tog med oss bovetefrallorna hem till syster och så blev det en härlig frukost i solen.
Efter det ett långt och skönt bad och sedan torka till i solen! Galet härligt och vi är inte ens inne i april! Grillen tänds givetvis i kväll!
Funderar på grillspett och något gott tillbehör! Har ni tips på något gott tillbehör?? Hit me!! Jag är ganska dålig när det kommer till grill faktiskt, fastnar ofta i coleslaw-träsket 😉
IMG_8755
IMG_8758
IMG_8764
Varsin god cola zero i solen är inte fel ♥

20140330-145032.jpg
Må gott och så tittar jag in lite senare för att berätta om mitt Memirabesök i torsdags och i går. KRAMAR!!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

9 kommentarer

Sara 30 mars, 2014 - 10:24

Coleslaw brukar jag ocksa kora fast nasta gang kommer jag testa en variant som jag at pa ett hamburgerhak i London sist. Gor som vanligt fast med rodkal och lagg i smulad blamogelost och hackade jalapeno peppers. Otroligt gott och annorlunda!!

Svara
Åse 30 mars, 2014 - 10:49

Åh låter helt fantastiskt!!!

Svara
Anna 29 mars, 2014 - 20:52

Det här är det som jag enbart odlar jalapenos plator för! Det är otroligt gott och ett tilltugg som man bara ”hapsar” (som man säger på danska) in i munnen!
Ta Jalapenos som man delar på hälften ( jag föredrar ca 5 cm långa och man äter ca 3-4 st var) och kärnar ur. Fyll dem med Philadelphia ost och vira antingen en skiva bacon eller parma skinka runt om och sätt fast med en tandpetare. Lägg dem på grillen till baconet/skinka är krispig och klar. Succé varje gång!

Svara
Anna-Livet på Liden 29 mars, 2014 - 20:05

Jag ugnsbakar gärna lite fetaost. Packar in i folie, kryddar med oregano och ringlar olivolja över och ”grillar” paketet en stund. Jättegott!

Svara
Jeanette 29 mars, 2014 - 18:37

Men My god vilken mysig stund i badet med solen framme:))
Ha nu en underbar helg!!

Svara
.Barbro 29 mars, 2014 - 15:30

Kålrabbisallad är ju också gott till grillat.
ha en fortsatt bra dag i solen.
kram

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 29 mars, 2014 - 15:14

Marinerade/smörfrästa championer är gott till, eller en fräsch sallad. Visst är det underbart väder!

Svara
Erikas LCHF till vardag och fest 29 mars, 2014 - 13:06

Mina favorittillbehör till grillat är squashsallad (falsk potatissallad) smaksatt med soltorkade tomater, fetaost, kapris och rödlök. En fantastiskt god röra att ha till grillad mat är mandelröra. Se länkar nedan.
Det blir nog grillat hos oss också ikväll. 🙂
Squashsallad med soltorkade tomater och fetaost:
http://vardagfest.blogspot.se/2012/05/squashsallad-med-soltorkade-tomater-och.html
Mandelröra (så god till grillad mat):
http://vardagfest.blogspot.se/2012/05/mandelrora-god-rora-till-grillat.html

Svara
Åse 29 mars, 2014 - 13:33

Hej! Squaschsalladen är god ja! Den har jag här på bloggen också. MUMS! Ska kika på mandelröra!! KRAM och tack!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.