Djävulsägg

av Åse

När jag slarvat lite med kosten så är ägg och fisk i alla möjliga kombinationer det bästa jag vet för att snabbt få kroppen i balans igen!
De är verkligen magi för kroppen!

Tur att jag och Anna har en superbok då, LCHF Fisk & Grönt 🥦👍🏻
Dessa godingarna kallas Djävulsägg eller Deviled eggs och är Försvinnande goda! Perfekt bjudmat till buffén eller till frukost!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Djävulsägg


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

  • Author: Åse
  • Yield: 12

Ingredients

2 dl majonnäs (gör egen! HÄR)
1 msk dijonsenap
¼ tsk salt
¼ tsk peppar
paprikapulver


Instructions

Hårdkoka äggen och halvera dem på längden.
Gröp ur gulorna och blanda dem med övriga ingredienser.
Fyll ägghalvorna med röran och strö över paprikapulver.

1 kommentar

Sadaf 20 juni, 2020 - 14:47

Hur många ägg är receptet till?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Recipe rating 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab