Dessa dagar som går..

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

Hej världens raraste läsare!
Jag är heeeeeelt lost i dagarna den här veckan!
Studenthelgdagar, skolavslutning med lärarmiddag – snurrigt värre!
Haha så pass att jag missade min PT tid igår för jag trodde det var onsdag och inte torsdag 🤥🥴

I går var jag på Champagneprovning hemma hos Anna (Hallén) och vi blindprovade fyra Champagner som visade sig vara Gosset, Gula änkan (Veuve Qlicqout) Bruno från Eperney och Bollinger.
SÅ trevligt as usual!
Daniel hämtade mig vid 23 sen hämtade vi upp Alice i Råå hos sin boyfriend.
Somnade som ett barn till sista avsnittet av Bridgerton. Har ni sett?
Böckerna är ju ff bäst men jag tycker serien är bra!

Gulliga Jeanette som förutom att driva podd med Anna och vara ADHD och så driver hos dukafint.se som har så söta mineringar till glas!

Jag har inte gjort hälften av vad jag tänkt idag!
Sen frukost vid 14:
Kvarg med en skvätt fun fight I, lite varma blåbär, granola och crunchy jordnötssmör.
20 gram protein i en sådan här skål, mättande och supergott!

Packade upp en beställning från Cellbes – den här har jag ju i orange och älskar den så beställde en grå!
HÄR hittar ni den och använd koden: EXTRA10 för att få ytterligare 10% rabatt på allt*!

Köpte ett par cykelbyxor som var så tunna och sköna! Perfekta till kortare kjolar.
Finns även i svart – HÄR finns de

Och ett superskönt nattlinne – kan även användas som underklänning! Finns även i beige. Bra pris och luftigt och skönt! Ska köpa på mig ett gäng!

HÄR hittar ni nattlinnet!

Fyllde på med favorittrosorna också, så himla sköna! Just nu till 45% rabatt så köpte ett helt gäng.
HÄR
(Har även matchande BH)

En helt orörd och oplanerad helg ligger framför mig!
Daniel är i Helsingfors med sin bror så jag är gräsänka.

Hoppas ni har en fin kväll och att ni får en härlig helg ♥️

 

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Sandra 15 juni, 2024 - 08:56

Hej! Låter som du har fullt upp. Jag ser ibland folk använda ordet schizofren lite lättsamt som en beskrivande term för olika kaotiska könslotillstånd, till exempel när man är så upptagen att man knappt vet var man är (så som du gjort). Jag antar att det blir så för att man vill beskriva att man är så förvirrad att man känner som att man har två personligheter (ett vanligt missförstånd kring vad schizofreni är, vilket är helt fel). Oavsett hur det används blir meningen helt meningslös- för det är inte schizofreni som beskrivs. Tänk snälla på att schizofreni är en diagnos, en mycket svår psykisk sjukdom, och varje gång vi använder ordet nonchalant i vardagen för att beskriva något helt annat, så spär vi på det stigma som existerar kring denna sjukdom och minimerar det otroliga lidande som många med schizofreni lever med. Jag tycker jättemycket om din blogg, jag förstår absolut att du inte menar något illa med din kommentar och vill inte komma med pekpinnar, men jag är psykiater och jobbar dagligen med personer med schizofreni och det gör lite ont inne i mig när jag ser ordet användas såhär. Låt oss hjälpas åt att ändra vår språkanvändning och sluta använda termer som schizofreni och bipolär felaktigt. Man kan säga att man kände sig totalt förvirrad, dagvill, snurrig, desorienterad, osv istället.

Alla som är intresserade, läs gärna upp i icd-10 eller dsm 5 om vad schizofreni är!

Svara
Åse 15 juni, 2024 - 11:05

Helt rätt! Okunskap så klart! Tack för din kommentar 💓

Svara
ÅsaS 15 juni, 2024 - 07:43

Ledig helg, och även maken är ledig samtidigt. Trädgården får sig en genomgång för tillfället, så det ska det fortsättas med. Och så är vi bjudna på 6-års-kalas. Det blir en skön och välbehövlig ledighet iaf.

Svara
Lotta 14 juni, 2024 - 21:50

Låter som du behöver en vilsam helg !
Tack för att du så generöst delar med dej av din vardag som helg, så roligt att läsa om tips på mat, kläder o resor.

Svara
Ulrika Hultberg 14 juni, 2024 - 20:23

Jag ska inte göra något särskilt i helgen. Idag har jag beställt Magnus champagne. Den kommer vara god.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.