Dagens: Please shorts ♥

8 juli, 2013

Ni vet att jag älskar Please! Mina favoriter just nu är ett par gröna bommulsplease och i en Helsingborgsbutik som bl.a. hade 50% på det mesta hittade jag samma fast i shorts. Så underbara! Jag är inte längre en shortstjej (åldern??) men dessa sitter så bra och är inte för korta, man kan ju både rulla upp och ner. I samma butik hittade jag denna söta Odd Molly top (girlfriend jumper) som är så söt med Odd Molly underlinne (sinsuality slip tank)

IMG_0213

IMG_0222

 
I går hämtade jag ut två presenter, två pandoraberlocker – den lila glasberlocken och den med rosa stenar – älskar dem!! Nu vill jag inte ha fler berlocker på den!
IMG_0236

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.