Dagens: Please shorts ♥

av Åse

Ni vet att jag älskar Please! Mina favoriter just nu är ett par gröna bommulsplease och i en Helsingborgsbutik som bl.a. hade 50% på det mesta hittade jag samma fast i shorts. Så underbara! Jag är inte längre en shortstjej (åldern??) men dessa sitter så bra och är inte för korta, man kan ju både rulla upp och ner. I samma butik hittade jag denna söta Odd Molly top (girlfriend jumper) som är så söt med Odd Molly underlinne (sinsuality slip tank)

IMG_0213

IMG_0222

 

I går hämtade jag ut två presenter, två pandoraberlocker – den lila glasberlocken och den med rosa stenar – älskar dem!! Nu vill jag inte ha fler berlocker på den!

IMG_0236

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.