Dag 5, medel

av Åse
3 kommentarer

Frukost: 2 dl lättkesella med 1 dl björnbär och Axa Crush
Mellanmål: 1 polar extrem, 2 msk smaksatt philadelphiaost och kalkonpålägg, tomat.
Lunch: Repris från i går; 1 dl keso blandat med sambal oelek, 120 g kalkonpålägg, färsk kokt broccoli.
Mellanmål: Några VV kolor (oooooops)
Middag: 200 g nötfärsbiff med färsk basilika, bönsallad, bladspenat & tomat och 30 gram 17% ädelost, 1 glas vin.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

sannaslillavra 8 maj, 2010 - 10:56

Mmm ser gott ut. Jag funderar på den där bönsalladen….är det ICAs färdiga eller har du gjort den själv? Jag älskar de gröna sojabönorna men hittar inte vart man ska köpa dem….har du nåt tips???
Kramis
Susanne

Svara
Åse 9 maj, 2010 - 09:45

Ja! Icas bönsallad! Tycker den är supergod!! Så smidigt att ha hemma, brukar ha deras coleslaw och pizzasallad också!

Svara
Ceah 7 maj, 2010 - 21:22

Du är så grymt duktig på att laga god och bra mat! Jag blir så inspirerad. En fråga, blir matkontot högre än vanligt nu när du kör detta? Kanske svårt att svara på nu första veckan…Trevlig helg!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!