Chokladflarn med Nötter & Superfruits

av Åse

Gooood morning!
Redan mitt-i-veckan! Tjoho! Eller iofs, man kanske inte ska hoppa jämnfota för att tiden går så fort.. hm. 😉
IMG_8608
I går rostade jag lite nytt nötmusli, var EVIGHETER sedan jag åt keso/kesella med bär och nötmusli så det blev jag sugen på idag!
I går hade jag i blandade nötter, kokosflarn, vaniljpulver och torkad frukt.
IMG_8606
Passade på att göra lite godis samtidigt! Mumsigt! Och perfekt som dessert eller som gott till kaffet! Våra barn tyckte det var jättegott och även vi som tog en i TV-soffan 😉
IMG_8592
IMG_8600
IMG_8601
IMG_8602
 
Skriv ut

clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chokladflarn med Nötter & Superfruits


Ingredienser

  • 200 gram 55-70% choklad
  • Pecannötter
  • Pistagenötter
  • Torkade blåbär
  • Torkade tranbär
  • Torkade gojibär
  • Torkade granatäpplekärnor

Instruktioner

  1. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron och klicka ut 6-8 runda plättar på bakplåtspapper.
  2. Strössla på dina nötter och din torkade frukt. Låt kallna och förvara kallt i tättslutande burk

Nutrition

  • Serving Size: 7

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

Maria 27 mars, 2014 - 06:14

Chokladflarnen ser väldigt goda ut men jag vet inte om jag vågar göra dom : det är fortfarande såååå svårt att bara ta EN i tv-soffan som du skrev… Har du eller någon av dina läsare något bra tips på hur man står emot att inte äta upp allt man precis bakat, hur man kommer bort från allt eller inget beteendet ?

Svara
Åse 27 mars, 2014 - 06:35

Jag hade tagit mina egna känslor på allvar, har du svårt att hantera sådant – baka inget!! Det är inte alla som kan äta eller ha sådant här hemma. Jag skapar ju recept för att just ge alternativ, så som jag själv äter eller hur jag äter är inte implenterbart på alla. Kram!

Svara
Maria 27 mars, 2014 - 08:26

Tack för ditt svar !
Du har rätt och jag väntar nog ett tag till med just det här receptet. Kram !

Svara
Ullis 26 mars, 2014 - 14:01

Mums – det är sååå gott! Perfekt även att göra av överbliven smält choklad efter bak.

Svara
Nelie 26 mars, 2014 - 12:49 Svara
Åse 26 mars, 2014 - 12:52

Vad kul! Ja det är ju ett simpelt recept så finns säkert på en massa ställen 🙂 Prov att ha pecannötter nästa gång (om du inte har det) jag tycker det är en otroligt god nöt!

Svara
Anna-Karin 26 mars, 2014 - 12:48

Ser ju toppengott ut 🙂 Jag är lite nyfiken på glasburkarna du muslin i är det cult design? och har du köpt dessa nu nyligt, eller är det någon äldre modell (om det nu är cult ;-)) Väldigt fina är dom iaf.

Svara
Tina Cederberg 26 mars, 2014 - 12:32

Vad är det för fina burkar du har på bänken?

Svara
Åse 26 mars, 2014 - 12:36

Cult Design!

Svara
tina Cederberg 26 mars, 2014 - 13:05

Tack!

Svara
Petra 26 mars, 2014 - 12:27

Det måste jag testa. Har en liten fråga till dej, vad tycker du om kvarg? Är så många som pratar om det jag har inte kollat vad det innehåller. Men är det nåt du tycker man kan käka om man tycker om tex Gi lchf?hur är det med finn crisp? Tack för alltid bra svar

Svara
Åse 26 mars, 2014 - 13:17

Jag äter själv kesella emellanåt, även finn crisp även då det innehåller gluten som jag försöker undvika.

Svara
Jeanette 26 mars, 2014 - 11:42

Hej!
Vilket smarrigt recept:)
Vart hittar man torkade blåbär och gojibär?
Ha en härlig onsdag!

Svara
Åse 26 mars, 2014 - 11:42

Ica maxi tex! :))

Svara
Kitty 26 mars, 2014 - 10:51

Ser jättegoda ut! Dessutom är de så vackra också! 😉
De ska jag fixa till helgen!
Igår bakade jag din citronpaj som jag prövat på en gång tidigare för länge sedan. De n gången var jag inte helt imponerad, men kom fram till att jag antagligen gjort något fel den gången… För den jag gjorde igår blev himmelsk! Å barnen älskade den!
Tack för alla fina recept och tips. Och för dina inspererande bilder!
/Kitty

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.