Buzzador Tassimo T20 och Posture

av Åse

Genom Buzzador har jag fått prova på en Tassimo T20 och jag måste säga att det är en trevlig liten maskin!
vI har en stor helautomatisk kaffemaskin (Siemens) som maler bönorna själv, har inbyggd mjölkskummare etc och i den gör vi allt kaffe, caffe latte, cappuccino, te etc.
Men det är ju trots allt meck med att skumma mjölk etc så då är det ett perfekt alternativ att ha en lite Tassimo där man bara trycker på en knapp så har man en krämig cappuccino!

Nu vidare till något annat! Betalt samarbete med Posture så lottar jag ut 1 styck Posture Mother!

Med bra hållning kan du både orka mer och längre och samtidigt förstärka din utstrålning. Posture Mother hjälper exempelvis föräldrar som ofta bär tungt och belastar sig snett under barnets första levnadsår, gravida och andra som behöver avlasta en framtung kropp. Genom att påminna kroppen om muskulaturens naturliga läge vid snygg och ergonomisk hållning, minskar Posture risken för smärtsamma komplikationer av tillfällig eller långvarig felbelastning.

För att vara med i utlottningen vill jag att du berättar varför just du skulle behöva den här!
Du har fram till fredag på dig 😉

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

29 kommentarer

Annika Hindberg 11 november, 2011 - 08:50

Hej! Följer din blogg så gott som dagligen och du ger mig mycket goda tips och ideér under min viktminsknings resa, Tack! :). Jag skulle jätte gärna vilja vara med i utlottningen av Posture Mother då jag har usel hållning och sitter som en ”hösäck” framför datorn hela dagarna på jobbet. Skulle därför bli glad om jag vann en bättre hållning.

Med ljus och värme,
Annika

Svara
Åse 11 november, 2011 - 09:17

Hej! Tyvärr är den tävlingen avslutad för flera månader sedan 😉 Bättre lycka nästa gång!

Svara
Posture – Vinnare « 5 6 k i l o . s e -en unik inspirationsblogg med inriktning LCHF. 16 augusti, 2011 - 11:18

[…] Ulrika vann en Posture Mother! Skulle som så många andra här, vilja vara med i i utlottningen av posture mother. Blev för ca 2,5 månad sedan lycklig fem barns mamma och med allt vad det innebär, åldern på barna är 12, 9, 5, 2, och ny tillskottet på 2,5 månad, en härlig skara som jag absolut inte skulle vilja vara utan en enda dag. Barn nr tre i skaran som nu är 5 år hade kolik som höll i sig tills hon var 6 månader vilket innebar mycket bärande. tänkte att chansen att få ett kolik barn till är ju inte så stor. Men så var inte fallet har har nu fått en underbar liten pojke som lider av kolik skriker konstant. så jag tackar babybjörn för att de tillverkar bärselar!! hade inte orkat annars. Är ständigt trött i ryggen allt bärande vilket jag givetvis gör för honom om det kan underlätta hans magsmärtor, har dock en två åring som också gärna vill vara i mammas knä när de få tillfällena ges. Tanken på att jag kanske har ca 3.5 månad kvar innan min lilla pojke mår bättre känns lite tung. Skulle därför bli mer än glad om jag vann en posture mother som kan underlätta min trötta rygg efter allt bärande. […]

Svara
Anna 1 juli, 2011 - 06:54

Åh, jag vill så gärna vara med i utlottningen av en Posture Mother. För ett par år sedan råkade jag ut för en Slipped Disc i min nacke och sedan dess kommer det tillbaka då och då, senast i förrgår – när jag tvättade håret… Allt blir så krångligt när det händer, då min man reser mycket och vi har en 2.5 årig dotter – och det gör bra ont när det händer.

Min hållning är så dålig så denna skulle vara guld värd! Min sjukgymnast tejpade en gång min rygg på liknande vis och det var underbart!!!! Jag har 2kg kvar på min viktminskning på 25kg – med LCHF/Nya Atkins variant och jag har inte tid för några fler slipped discs i sommar – jag har ju ett mål att nå!
Oh, vad glad jag skulle bli! Kramar från Californien!
Anna

Svara
Annca 30 juni, 2011 - 19:46

Ramlade in här av en slump då jag googlade på tassimo 🙂 sen fick jag syn på något som jag verkligen behöver! Jag vill gärna vara med i utlottningen! Fick mitt tredje barn för två månader sedan och känner hur min axlar kryper frammåt för varje dag! Hon har haft kolik och det har varit mycket bärande och mycket ammande! Jag skulle bli så otroligt glad om jag fick testa den så jag kanske slipper få en sådan kula bak i nacken som min mamma har ( jag ser att den kommer smygande).

Fin blogg förresten 🙂

Svara
Caroline 30 juni, 2011 - 17:10

Jag skulle absolut kunna tänka mig att prova Posture. Att bära en lång sjuåring i och ur rullstolar, vända, lyfta, ändra, det känns i ryggen. Jag provar redan massage för att bli av med värk, eller hålla den i schack, men jag tycker det ser ut som om Posture skulle kunna vara en bra hjälp att hålla ordning på ryggen och hållningen och motverka det där jag känner runt skuldrorna.

Svara
Therese 30 juni, 2011 - 14:58

Jag vill absolut vara med. Min svägerska upptäckte för några veckor sedan att jag har fått vattenansamling i nacken efter allt ammande och bärande 🙁 Jag försöker nu att sträcka på mig så gott jag kan och be maken massera bort vattnet, men jag skulle verkligen upsskatta något som kunde hjälpa mig att sträcka på mig!

Svara
Maria 30 juni, 2011 - 14:30

Jag är gärna med i din tävling.
Jag har haft kass hållning hela mitt liv. Har alltid varit lång och försökt dölja det i skolan osv.
Har en liten tjej som burits mycket och fortfarande bärs ibland. Nu är jag dessutom gravid igen och känner redan av axlar och bröstrygg. Tror en posture kan hjälpa mig.

Vill även passa på att tacka för en inspirerande blogg. Har själv ätit LCHF en tid och blev fast. Kom lite ur fas och nu som gravid och illamående har det varit svårt att komma igång igen. Men nu känner jag motivationen igen och kommer nog köra mera som du, inte strikt LCHF under graviditeten.

Ha det fint och ha en underbar sommar.
Nu håller jag bara tummarna här.
/Maria

Svara
Mariah 30 juni, 2011 - 10:23

Nu när jag sitter här med ryggskott för jag vet inte vilken gång i ordningen så känner jag att det är ett ypperligt tillfälle att prova lyckan i din tävling.
Jag har sålänge jag kan minnas haft problem med ont i ryggen och det har blivit sämre sen jag varit gravid två gånger.
Min dåliga hållning är en bov i dramat (otränad är den andra boven).

Sen måste jag ju erkänna att jag är sugen på en kaffemaskin men vet inte om jag ska satsa på en sån här liten smidig maskin eller en större med separat mjölkskummare som man stoppar i ”egen” mjölk. Det är det jag funderar på och som gör att jag står här med min gamla kaffebryggare som sällskap fortfarande 😀

Svara
A-M 30 juni, 2011 - 01:40

Å det låter ju som en lysande pinal när man numera går som en hösäck!

Svara
Jenny 29 juni, 2011 - 22:43

Detta skulle verkligen va en grej för mig, har alltid haft dålig hållning o något jag gärna vill förbättra.. Har sedan många år haft problem med rygg o nacke pga detta..Har en liten Lovisa på 5månader som det blir mkt bärande på, vilket sliter mkt på rygg/nacke.. Detta skulle bli en jätte bra hjälpmedel för att få den hållning som krävs för att slippa smärta o få bättre utstrålning. Så hoppas verkligen att jag vinner denna utlottning!! 🙂

Svara
Emma 29 juni, 2011 - 14:16

Brukar läsa din blogg då&dåoch framförallt inspereras av dina goda recept!

Den här utlottningen skulle jag vilja vara med på. I vintras fick jag en spark i ansiktet och bahuvudet av en häst, tack och lov klarade jag mig undan med frakturer och en låsning i nacken vilket har medfört en del smärta. Jag har dessutom två småbarn hemma och jobbar som förskollärare ja då skulle nog en sådan där grej vara en väldigt bra sak att få prova på, kanske skulle det hjälpa mig på vägen att få bort den del av smärtan i nacken då hållningen är a och o för den!

Svara
Pernilla 29 juni, 2011 - 10:47

Med tanke på att jag var nära att köpa en Posture förra veckan, som sista utväg till min förstörda rygg, måste jag såklart ge denna utlottning en chans. Jag har alltid haft en halvdålig rygg pga min hållning men sen jag blev gravid (och med alla underbara krämpor det fört med sig) har det blivit mycket sängläge. Vilket varit rena döden för ryggen. Så för att överleva den sista tiden av graviditeten och alla väntande småbarnsår med allt bärande skulle ju detta inte vara en dum liten present till mig själv. Önskar dig en underbar vecka i solskenet!

Svara
Susanne 29 juni, 2011 - 09:34

Hejsan Åse!
Jag skulle vilja delta i utlottningen om en Posture 🙂
När du väntade dina tvillingar fick jag min sista bebis Mimmi som nu blir 14 år 23 juli och vi delade både gläjde och sorg under en period. Nu ska jag varken ha barn eller har små barn men jag ska bli MORMOR! Vilken glädje jag känner för det 🙂
Så en Posture skulle bli en gåva till Erica då hon redan känner av ryggen och värre kommer det nog bli. Kramar

Svara
Åse 29 juni, 2011 - 10:48

Nä men hej Susanne!! Vad roligt att ”se” dig här!!! STORT Grattis till din kommande mormorsroll!!

Svara
Tina 29 juni, 2011 - 07:26

Hej! Ramlade in här via Bloglovin och la genast till dig på min följalista! Vilken viktresa du har gjort (flera gånger). Tycker din blogg verkar vara väldigt inspirerande så här kommer jag kika in ofta. Önskar dig en fin dag. KRAM!

Svara
Anni 28 juni, 2011 - 23:11

Denna utlottning vill jag gärna delta i. Jag har en alldeles underbar liten dotter som gärna vill bli buren men ryggen tar då stryk. Redan när jag var gravid fick jag stora problem med ryggen på grund av dålig hållning som resulterade i en grym huvudvärk de flesta kvällar. Samma sak gäller nu och jag försöker verkligen jobba på min hållning men det är inte alltid så lätt speciellt inte med en liten som gärna vill bli buren. Vi har skaffat både bärsjal och sele men inget av dem har egentligen funkat för mig. Så detta skulle ju vara ypperligt att pröva om man har turen på sin sida 🙂 Trevlig kväll / Anni

Svara
Marie-Louise 28 juni, 2011 - 23:07

Jag vill gärna vara med och tävla. Nu har jag inga småbarn längre utan snart, om 4 månader, så har jag bara tonåringar, men ryggbesvären sitter i än. Ryggen tog rejält med stryk när jag var gravid tre gånger i snabb takt, inom loppet av 4,5 år och jag har inte lyckats träna upp ryggen helt ännu. Till på köpet så bröt min reumatism ut när jag väntade mitt tredje och sista barn och detta har gjort att ryggen tagit stryk även utan reumatismen. Därför vill jag hemskt gärna vara med i utlottningen utav en sådan här ”sele” så att jag kan träna upp min rygg och liksom ”känna” hur jag ska ha min hållning. Detta skulle vara ett utmärkt hjälpmedel för mig tror jag 🙂

Svara
ulrika 28 juni, 2011 - 22:44

Hej!
Skulle som så många andra här, vilja vara med i i utlottningen av posture mother.
Blev för ca 2,5 månad sedan lycklig fem barns mamma och med allt vad det innebär, åldern på barna är 12, 9, 5, 2, och ny tillskottet på 2,5 månad, en härlig skara som jag absolut inte skulle vilja vara utan en enda dag.
Barn nr tre i skaran som nu är 5 år hade kolik som höll i sig tills hon var 6 månader vilket innebar mycket bärande. tänkte att chansen att få ett kolik barn till är ju inte så stor.
Men så var inte fallet har har nu fått en underbar liten pojke som lider av kolik skriker konstant. så jag tackar babybjörn för att de tillverkar bärselar!! hade inte orkat annars.
Är ständigt trött i ryggen allt bärande vilket jag givetvis gör för honom om det kan underlätta hans magsmärtor, har dock en två åring som också gärna vill vara i mammas knä när de få tillfällena ges. Tanken på att jag kanske har ca 3.5 månad kvar innan min lilla pojke mår bättre känns lite tung. Skulle därför bli mer än glad om jag vann en posture mother som kan underlätta min trötta rygg efter allt bärande.
Måste bara tillägga att jag älskar din blogg brukar stå och vagga och läsa alla goda recept som du är så snäll och delar med dig av.
kram

Svara
Humlamamman 28 juni, 2011 - 22:41

Hej!!

Självklart vill jag vara med i utlottningen,

Jag har urdålig hållning och det beror mycket på min övervikt som jag kämpar med. Jag tror att ens hållning delvis kan hänga ihop med ens självförtroende. Så lite rakare hållning; lite bättre självförtroende……

Så med finare hållning får jag kanske bättre självförtroende och förhoppningsvis då även en större styrka att kämpa vidare med min vikt. En annan viktig del är ju också att våga känna stolthet i hur man ser ut just nu och inte skämmas för sitt utseende. Det kan jag också behöva en ”push” med!

Så; jag hoppas och håller tummarna för en vinst!

PS. TACK för alla fina recept som sporrar till lyckad matlagning

Mvh
Susanne

Svara
Elenore 28 juni, 2011 - 21:33

Åh ett sådant där stöd skulle vara perfekt för mig! Jag har haft problem med värk i skuldror/nacke/huvud i många år nu. Har varit med i flera mindre olyckor och värken är numera kronisk. Förra året gick jag en jättebra ”smärtskola” där jag bland annat fick lära mig hur viktigt det är med bra hållning, och hur dålig min hållning är 😉 Jag började träna ordentligt för att få ordning på detta. Men jag hann visst bli gravid innan jag fick ordning på kroppen, hoppsan! 😉 Så nu är jag orolig för hur kroppen kommer må efter graviditeten, ett sådant där stöd skulle absolut hjälpa mig 🙂

Svara
Marie Frost 28 juni, 2011 - 17:56

Åh, så du har fått din maskin nu! Jag fick svar av Buzzador idag att den är på gång, men de hade 3000(!) maskiner att skicka ut så de packade maskiner dagarna i ända och bad mig ha lite tålamod… (Okej då! 🙂 )

Jag vill också delta i utlottningen! Jag sitter mycket vid datorn och hänger tyvärr en hel del med överkroppen då, och har alltid ont i rygg mm pga detta. Dessutom bär jag min minsting en del på höften, och snedbelastar därför ryggen. Skulle gärna prova om detta kan vara något för att få hjälp med min ständigt ömma och stela rygg!

Svara
Anna i Malmö 28 juni, 2011 - 17:42

Den där utlottningen vill jag vara med på!
I alla år, så länge jag kan minnas faktiskt har jag haft sjukt dålig hållning med ryggbesvär till följd. Har nästan dagligen ont i svanken. Har dessutom på senare år fått sk gamnacke..pulkabacken i nacken är inte speciellt snygg, men den är ju också till följd av att jag skjuter fram huvudet när jag sitter ner. Nu efter tre barn och med övervikt till följd av det är ju inte utgångsläget bättre..

Mycket bra blogg, jag har bookmarkat en del recept och jag blir rejält peppad av dig och din resa. Äter själv enligt LCHF sedan i slutet av februari och hittills lyckats bli av med 9 kg, men jag har många kvar.

Kör hårt! 🙂

Svara
Kristina 28 juni, 2011 - 17:32

Hej Åse!!
You made My day eller kanske till och med mitt liv:)
Jag har alltid fått höra att jag ser ut som en gamal tant med kutig rygg och att jag borde sträcka på mig. Har dels ärvt min kutande rygg men det har inte blivit bättre av att jobba i livsmedelsbutik med alla dess tunga lyft osv. Jag var varit till en sjukgymnast med ryggen som säger att de enda som hjälper är att träna. Men träningen har inte hjälpt. Så nu sitter jag här 26 år gamal o ser ut som 85 i ryggen. Sambon säger varje dag- sträck på dig! Men de är inte så lätt. Sen har vi detta med självförtroendet. När jag var överviktig sköt jag alltid upp o fram axlarna som skydd. Denna fula ovana sitter kvar än idag. Har svårt att ”bysta” upp mig o vara stolt. Jag visste inte ens att det fanns hjälpmedel till att sträcka på sig! Har sökt på nätet, men måste ha sökt helt fel. Så detta var verkligen ett ljus som tändes. Så oavsett om jag skulle vinna denna så kommer jag att önska mig en eller själv köpa en. Alla sätt att få ryggen rak är guld värda. Skulle vara så skönt att slippa höra att jag är krokig o måste sträcka på mig. Så det skulle betyda guld att vinna detta:) Sambon skulle iaf bli överlycklig:)

Svara
Britt-Marie 28 juni, 2011 - 17:09

Jag vill gärna vara med i utlottningen. Själv behöver jag den inte, men jag blev mormor
till två underbara flickor i januari. De är tvillingar och det blir mycket bärande. Hållningen är inte heller den bästa och eftersom hon är så lång och ”mager” (tycker jag) skulle Posture bli en hjälp
för henne.

Kram

Svara
Anita 28 juni, 2011 - 16:02

Va, kul att läsa lite om Tassimo T20. Var igår och skulle hämta min, som kommit med posten. Då har affären sommartid, stängt. :-/

I dag har jag varit i Norrköping på krossen igen, får inte köra bil pga medicineringen. Så det får bli i morgon jag hämtar. 😉

Svara
Ellinor 28 juni, 2011 - 15:42

Hej tjejen,

Kanske låter knasigt men denna utlottning vill jag vara med på!! Min svägerska http://www.imariasvarld.blogspot.com har nu en liten Molly som är 4månader som älskar närhet och vill såklart vara i famnen. Hon är hudterapeut och har kroppen som vertyg så hon måste verkligen ta hand om den. Hon har varit superduktig och gått ner 17kg av hennes 23 graviditetskilon och behöver lite puschning för att ta dessa sista kilon. Denna gåva skulle vara perfekt 🙂

Kramilikram

Svara
Fröken Viktig - Tvillingmamma och trebarnsmor 28 juni, 2011 - 15:32

Åh det där skulle vara perfekt för mig. Fick tvillingar i februari och börjar redan känna av att ryggen lider av allt bärande. Har dessutom nyligen återgått till mitt arbete som personlig assistent och även där blir det tunga lyft! Detta skulle vara en superfin present till mig själv då jag annars också har dålig hållning! Önskar dig en fantastisk sommar! Kram Sara

Svara
Margitha 28 juni, 2011 - 15:19

Om jag skulle vinna skulle jag ge den till min dotter som har tvillingar snart 6 månader gamla. Och med tanke på att dessa killar föddes i vecka 28 + 4 . Har blivit mycket bärande för henne. Är det inte den ena som ska vara uppe så är det ofta den andra. Och jag är så stolt över henne min underbara dotter att efter en stor motgång har fått dessa prinsar. Så jag skulle bli jätte glad om jag vinner denna Posture Mother och få ge den till henne.
Kram och hej

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.