Bring on november!

av Åse

(innehåller annonslänk till Ellos)

Hej Darlings!

ÄNTLIGEN är det november!
Oktober var ingen bra månad för mig 😒
Visst det var fantastiskt att vara iväg både till Palma och Sitges och tanka sol och värme men utöver det så kände jag mig mest omotiverad och oinspirerad och allmänt disträ och ofokuserad. Resultatet har varit att jag känt mig stressad för jag har inte riktigt haft ett driv. Skjutit upp och fram var och varannan dag, tom matlagning som jag ju så klart älskar (och arbetar med!) har känts som ett sååå stort projekt. Näää inte känt igen mig själv ett dugg!

Det har sakta men säkert känts roligare och mer motiverat sista dagarna så 1 november får helt enkelt symbolisera att nu vänder det!
November kommer bjuda på massor med roliga saker (2 inbokade jobbresor bla) och jag hoppas verkligen min matlagningskurs tar fart igen så jag kan bjuda er på nytt och gott! Jag behöver själv styra upp lite i min kost så förhoppningsvis så kommer min nytändning gagna även er!

Helgen kickas igång med fredagsblommor som kom redan igår via Floristmakeriet här i HBG som börjar med blomprenumeration! Såååå grymt!

(Matta HÄR)

Finns väl inte mycket som klår fredagsblommor?

Det har varit huset fullt hela höstlovsveckan!
Vi har haft minst en övernattande kompis här hela veckan men i natt var sista, nu vill jag bara ha familjen här i några dagar =) I morgon ska vi fira Alice som ju fyllde 11år  26/9 och så har vi ju Juni, Nicholas & Michelle som alla fyller år på måndag (13, 22 & 22) så det blir lite gemensamt familjekalas här i morgon.

Oxfilé är framtagen och jag måste komma på något gott tillbehör till den bara! Sååå sugen på någon god sås till, kanske gorgonzolasås? Eller svampsås?
Lite förplock och ett glas champagne får vara starten i allafall!

Så vad säger ni, hjälper ni till att peppa igång november? Behöver ju er feedback och energi här 💖

KRAM och trevlig fredag!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Helen 4 november, 2019 - 14:00

Visst är det så, tröttare nu i höst i okt, hoppas mer motivation i Nov. Ha en fin dag! 🍁🌟

Svara
Helen 4 november, 2019 - 13:44

Jag håller med, trötthet i okt, hade ej samma ork på gymmet. Nu kör vi mot nya mål, god nyttig mat i veckorna och lyxigare på helgen med fika. Längtar efter att baka nu till advent oxå. Sparade så många goda recept fr pinterst fr dej Åse 🧡

Svara
MariaZ 2 november, 2019 - 06:48

Hej,
i oktober behöver jag alltid vila. och jag känner nästan aldirg för att vila annars. Alltså, bara sätta mig under en filt efter jobbet och på helgerna med te, katten, läsning, tända ljus, tv, datorn, blommor och pussar från sambon som tittar till mig i mitt bo. MIna barn är vuxna så nu har jag möjlighet att göra så, och det är jätteskönt. Sedan kommer energin tillbaka på något sätt och så får vintern bara gå på, jag gillar bara värme. Men jag har en varm resa att se fram emot, så jag är lyckligt lottad. Själva har vi väldigt mycket i frysen, både råvaror och matlådor. Så vi ska utmana oss nu i november och äta ur frysen, även om vi inte alltid känner för det, haha. Bara köpa det som verkligen saknas. Lite nystart sedan med tom frys och uppdämt behov av att handla och laga mat, tror vi:)

För övrigt har jag gått på Hot yoga/Bikram m fl härliga pass pass i en varm studio sedan i augusti. Utmanande och verkligen toppen för typ allt.

Svara
Åse 2 november, 2019 - 07:58

Hej! Jamen det är kanske det? Läser om många som känner så i oktober? Det är kanske en naturlig viloperiod för människan efter sommaren, att samla ny kraft inför vintern? Är kanske jag som ska lära mig ngt nytt om mig själv?
Jag har accepterat att jag varit där jag varit och väntat in ny energi och motivation, att forcera och tvinga fram fungerar ju inte.
Vilken bra idé att frystömma! Borde jag också göra 🙂
Vad härligt med yoga! Jag ska på yoga i morgon, hängyoga (Antigravity yoga9 härligt!

Svara
Irene 1 november, 2019 - 20:45

Godkväll. Oktober är tyvärr min sämsta månad, men den sista dagen 31/10 fyller mitt / vårt älskade hjärta 6 år Sixten. Vad vore livet utan dessa älsklingar 💙❤️💙

Önskar dig och din familj en härlig november.
Själv ser jag fram emot några dagar i Malaga med min man och dotter och Torres Diego från Argentina.

Jag får oxå blommor, men från House of Flowers.

Kram på dig Åse från mig och Vänerns Pärla

Svara
Åse 2 november, 2019 - 08:00

KRAM på dig Irene!
Ja oktober verkar vara en dålig månad för många! Aldrig tänkt på det innan faktiskt.
Vad härligt med Malaga!

Svara
Canilla 1 november, 2019 - 17:01

Japp nu kör vi. Vi ska också äta oxfilé i morgon. Vuxna dottern med flickvän har önskat en kväll hemma med kött, vitlökspotatis & raclett. Var iväg och köpte raclett bitar så nu längtar jag redan till middagen. Var till Österrike på vandring i september & där serverades friterade champinjoner som jag tänkte prova att göra. Ska klura på smeten ikväll men tänkte faktiskt på dig då mitt paket med Aman Prana kokosmjöl kom igår (du tipsade för lääääänge sen) så ngt med det kanske. Njut av november o ha ett underbart kalas.

Svara
Åse 2 november, 2019 - 08:02

Oh raclette är ju så gott!
Förstår du längtar! Hoppas det blir bra med champinjonerna =)

Tack detsamma!

Svara
Anita 1 november, 2019 - 16:45

Håller med dig känner mig helt utpumpad.
Jag gjorde oxfilé o hasselbackspotatis och ädelsås.
Ha en skön helg så ser vi fram mot ett mysigt november.
Kram
Anita

Svara
Åse 2 november, 2019 - 08:03

KRAM på dig och hoppas du får ny energi i november!

Svara
Sanna 1 november, 2019 - 13:47

Håller med, Oktober var en tuff månad. Jag är trött långt in i själen. November får bli en peppig månad <3

Svara
Åse 1 november, 2019 - 13:59

🌷 ja nu kör vi och vänder blad! <3

Svara
ÅsaS 1 november, 2019 - 13:46

Vi behöver också nytändning i köket. Främst för S’s Chrons.. Just nu mår han bra, även om han inte är 100% fri, vilket han nog inte lär bli heller, efter vad jag förstått.
Mysigt med familjekalas! Rätt häftigt att ni har 3 ungar dom fyller år samma dag (och jaa, jag vet att 22-åringarna är tvillingar 🤣)
Här blir det jobb hela helgen, och så hälsa på pappa i minneslunden förstås.. 😢
Önskar dig/er en trevlig helg! Kram 💕

Svara
Åse 1 november, 2019 - 14:00

Tråkigt verkligen Åsa! Men hoppas det fortsätter att bli bättre 💕
Jag ska själv till mormor och tända ljus om en stund <3 KRAM!

Svara
Charlotta 1 november, 2019 - 13:29

Jag är med dig Åse, här hemma behövs också en nytändning och förbättrade matvanor efter en tung period. Så nu kör vi järnet och satsar på smaskig och nyttig mat för att må bra! Jag ser verkligen fram emot att följa dig och få ny matinspiration som alltid. Kram på dej 😃

Svara
Åse 1 november, 2019 - 14:00

Tack Charlotta!! Kram o trevlig helg! 🌺

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.