Blue Cheesedressing till Sallad

22 januari, 2020

Inlägget är reklam för NordicFeel och innehåller annonslänkar

Gokväll!

Åh vilket uuuuuunderbart ljus det varit idag! Japps jag är en ljusknarkare det är bara att inse. Jag fixar en månad i mörker (december) men sen börjar hela jag dala i energi och kraft.

Jag var ju hos Therese igår (min PT)  och fick massage. Och nu snackar vi MASSAGE!
50 min koncentrerat rygg, axlar, säte. MY GAWD!
Det känns som jag blivit av med en betongklump  just nu. Ska dit igen om 2 veckor och nu är det jag som blir snällare mot mig själv och tänker på hållning och fokuserar på styrka och rörelse.
Jag sitter ju dessvärre mycket framför dator och mobil och jag är som fiolsträngar i axlar och nacke.
2020 ska jag komma i bättre form! Och jag menar framför allt att jag måste stärka upp den! Jag har haft 2 träningsdåliga år och det sätter sig i min kropp.

Solglasögon på idag! LYCKA!
Glasögonen har jag fått så många frågor om på insta DM – de hittar ni HÄR

FRUNCH idag blev denna ljuvliga sallad!
Jag älskar sallader men de ska vara fullproppade med energi och näring!

Denna smarriga bluecheese dressing är så enkel men to die for!

Måste ocksåtipsa om denna ljuvliga doft! Jag blir glad bara av att se på den!

Vilken beskrivning va?

En speciell morgon, vattnet glittrar av solens strålar. Doften av apelsinblommor, fräscht och blommigt, mixas med doften av dagg. Hon kommer igår deras skratt. En doft av krasse, delikat och vacker som får henne att darra av glädje. En symbol för kärlek, en blomma som äntligen vågar visa sitt hjärta. Ett minne av en promenad i en tyst stad, hand i hand, hud mot hud. Love Story EDT är en fräsch, blommig och sensuell doft.

Just nu 30% HÄR

Här kommer receptet på bluecheese dressingen!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Blue Cheesedressing till Sallad


  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

1 dl grekisk yoghurt
50 g blåmögelost (jag tog Danablu)
2 msk majonnäs
1,5 tsk vitvinsvinäger
vitlöksplver, salt, svartpeppar
23 msk vatten


Instruktioner

Mosa ihop ädelosten med övriga ingredienser. Smaka av med kryddor.


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


7 kommentarer

Fru B 23 januari, 2020 - 15:42

Som jag förstått det är Keto att du begränsar både proteinintaget och att du väljer mer nyttiga fetter, typ avocado, olivolja mm. Jag räknar dock inte på min mat så jag vet ej om jag äter för mycket protein.

Svara
Åse 23 januari, 2020 - 16:01

LCHF och KETO är samma det är nog bara tolkningarna av det.
Ja lchf / keto är ju ingen universalmetod, det finns ju de som inte går ner alls på så låg kolhydratnivå pga de får näringsbrister och leptin som styr ämnesomsättningen är sammankopplat med insulin så för lågt insulin kan påverka ämnesomsättningen.

Svara
Fru B 23 januari, 2020 - 09:25

Jag älskar din blogg! Tack för alla mumsiga recept. Jag har ätit LCHF, fast försöker med keto, men tycker viktminskningen går långsamt. Har du några tips?

Svara
Åse 23 januari, 2020 - 12:08

hej! Vad roligt att höra!

Vad är skillnaden med hur du äter lchf och keto?

Svara
Anneli 22 januari, 2020 - 23:12

Jag funderar på att börja äta strikt LCHF. Är laktosintolerant och tycker egentligen inte om majonnäs. Men det förekommer i både frukost, lunch och middag har jag märkt. Vet du om det finns nån laktosfri majonnäs? Eller ännu bättre, går majonnäsen att byta ut till något annat? Som créme fraîches?
Hoppas på svar och tips! Ska imorgon börja läsa din blogg ordentligt för att komma in i detta 🙂

Svara
Åse 23 januari, 2020 - 12:14

Hej!

Strikt LCHF kan du äta både utan mejeri och mqjonnäs =)
Välj naturligt feta produkter som fet fisk, ägg, olivolja på salladen, lite nötter.
Creme fraiche kan du byta majonnäs till. Lycka till!

Svara
Anneli 26 januari, 2020 - 15:25

Tack snälla!!
Min man gillar dock inte mig just ju, stinker ur munnen så han vill inte vara nära mig. Testar med både buljong och saltvatten och hoppas att det ska ge sig.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.