BLT Sandwich på kesobröd

av Åse

Hej raringar!
Ahhhhh 9.5 timmars skön sömn inatt och idag har jag betsämt mig för att inte GÖRA NÅGONTING! Inte ensa en PW! I morgon är jag igång igen med en skön morgon-pw! 😃
Det enda som jag måste göra är att skjutsa och hämta Juni på gymnastiken i eftermiddag.
Daniel är på herrmiddag så jag är hemma med kidsen och ska som sagt bara ta det lugnt!
Fast fick nån form av energi innan och satte igång med att fylla och tömma maskinerna i tvättstugan, putsa kylskåp och ugnar och torka rent etc – haha, men skönt att känna att sånt är gjort INNAN jag kopplar av 😉
Ska fundera på ngt riktigt gott att äta ikväll! Hehe, känner ni så också när ni är ensamma? Att då är det extra gott att göra ngt smarrigt!
I går kom jag hem ganska sent från Göteborg och hade inte förberett något, kidsen ville ha tacos men det var inte jag sugen på så det gjorde vi till dem och efter tips på instagram så blev det en BLT på kesobröd. YUUUUUUUUUUM!
Jag gjorde först kesobrödet i långpanna (20 cm kvadratisk form)



Vi har börjat kolla på Farang på Tv4 Play, sevärd hittills men fått tips om Riviera på Cmore så den ska jag börja kika på idag!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

BLT Sandwich på Kesobröd


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 från 1 betyg

Ingredienser

  • 4 skivor kesobröd
  • 2 tomater (gärns kvist)
  • 1 paket bacon
  • 1 avokado
  • 4 msk majonnäs
  • 1 msk yellow mustard (heinz)
  • 4 salladsblad
  • bregott

Instruktioner

  1. Knaperstek baconet.
  2. Rosta brödet och bred smör på skivorna.
  3. Bred sedan majonnäs på alla skivorna och på 2 av skivorna även gul senap.
  4. Lägg på salaldsblad.
  5. Skiva tomaterna och lägg på, sedan knaperstek bacon, skivad avokado och toppa med salaldsbladet och skivan med majonnäs.

 
SparaSpara
SparaSparaSparaSpara

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

7 kommentarer

ÅsaS 10 september, 2017 - 15:20

Kommer hem från jobbet. Vrålhungrig. Kylen gapar tom, förutom på sånt som måste tillagas – länge.. Öppnar skafferiet. Drar ut första bästa brödpåse, VITT rostbröd 😨. Jaja.. Bacon? Ja, det fanns ju i den tomma kylen. In i micron. På med senap, ost och skivad tomat på de VITA brödskivorna. Pling!! Baconen färdigstekta. På med dem. Smack, in i mackjärnet. Yes!! Jag fick mat, även om det inte blev det optimala brödet.
Tack, för att du räddat ännu en lunch här.
Ha det gott!
Kram ÅsaS

Svara
Åse 10 september, 2017 - 15:32

Haha gullet! Kram o trevlig söndag! ❤️

Svara
Cecilia 9 september, 2017 - 23:47

Såå nyfiken på vad BLT står för, mer än Blekinge Läns Tidning 🤣…såg urgott ut! 👍🏼👌🏼

Svara
Åse 10 september, 2017 - 09:00

Haha! 😅 Här har du svaret: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/BLT-smörgås

Svara
Cecilia 10 september, 2017 - 22:28

Haha …tack 🙏🏼😋

Svara
Camilla 9 september, 2017 - 15:42

Bästa Havre/Frö knäcke ever Åse !! Mega enkelt att göra och bus gott !! Enklast var att lägga ett bakplåtspapper på Fröknäcke käcke ”kladdet ” och pressa ut det till lagom tjocklek !
Super smarro !! Tack / Camilla






Svara
Åse 9 september, 2017 - 16:04

Bra tips!! Kul det smakade!! =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.