Bloppis! Primeboots Engineer High-2 Last Pull Up Black

av Åse

SÅLDA!
Jag har funderat och provat här hemma men nej, de passar inte.. Jag är en typisk 38:a i foten, kan ha 37,5 också men de allra flesta 38:or passar mig perfekt så jag skulle vilja säga att denna modellen: Engineer High-2 Last Pull Up Black strl 38 är som en 39:a! (Min fot är 22 cm) De töjs ju lite också när man går i dem! I mina andra Primeboots har jag 37 och de sitter som en 38:a på mig. Min vad är 34 cm på den tjockaste delen och dessa passar mig bra, är inte tighta och jag in två fingrar på bredden.
Så, dessa är till salu! Köpta på Campadre.
De är bara provade här hemma så oanvända!
Pris: 1500:- + eventuell frakt (nypris 2495:- Campadrepris var 2000:-)
Maila mig på ase (at) 56kilo.se om du är nyfiken eller intresserad!


annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Anna-Lena 14 november, 2012 - 14:15

Snygga ; )
Synd att jag bara har 36 i skor……… : (
Kramis

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.