Bloppis! Primeboots Engineer High-2 Last Pull Up Black

14 november, 2012

SÅLDA!
Jag har funderat och provat här hemma men nej, de passar inte.. Jag är en typisk 38:a i foten, kan ha 37,5 också men de allra flesta 38:or passar mig perfekt så jag skulle vilja säga att denna modellen: Engineer High-2 Last Pull Up Black strl 38 är som en 39:a! (Min fot är 22 cm) De töjs ju lite också när man går i dem! I mina andra Primeboots har jag 37 och de sitter som en 38:a på mig. Min vad är 34 cm på den tjockaste delen och dessa passar mig bra, är inte tighta och jag in två fingrar på bredden.
Så, dessa är till salu! Köpta på Campadre.
De är bara provade här hemma så oanvända!
Pris: 1500:- + eventuell frakt (nypris 2495:- Campadrepris var 2000:-)
Maila mig på ase (at) 56kilo.se om du är nyfiken eller intresserad!Annonslänkar via APPRL

Vecka 39 TIPS

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Anna-Lena 14 november, 2012 - 14:15

Snygga ; )
Synd att jag bara har 36 i skor……… : (
Kramis

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.