Blixt & Dunder och gott i magen

av Åse

Hej på er! Regnet öser ner här! Jag klagar faktiskt inte, för det innebär att jag kan jobba med gott samvete!
Det tråkiga är att min 5K runda inte känns lika lockande så det får nog bli en tur till gymmet istället. Sakta men säkert hittar jag tillbaka till träningsmotivationen! Väntar bara på att min PT kommer tillbaka från semestern så hon kan fota igång mig rejält! =)
Som det blixtrade och dånade här i natt!! Syrran fångade en på bild under läsarbilder! =)

I dag blev det mitt goda kesobröd till tidig frukost, var så länge sedan jag gjorde det så jag har glömt hur gott det är!

IMG_2103
 

I lördags åkte vi ner till Malmö som jag skrev för att äta gott och fira svärmor.

2014-08-02 16.36.06-Redigera
Nya H&M tishan, älsklingsbyxorna från Rabens Saloner och favvoskinnjackan från SixtyDays

Jag blev riktigt positivt överasskad av Far i Hatten inne på Folkets Park!
Mycket eko/hälsotänk där. Till förplock satte de in grönsaker med majodip istället för sedvanliga brödkorgen! Me like! Husets vin var ekologiskt och det fanns gott om naturviner på glas, glutenfritt öl och Daniel tog en ekologisk konjak till kaffet.

2014-08-02 18.54.18

2014-08-02 19.06.09
Svärmor blev rörd över sin present, en Ipad mini ♥

Jag tog hamburgaren som var såååå god! Jag skippar brödet men äter gärna lite potatis till!
Galet mätt blv jag.

2014-08-02 19.23.45
 

Vi skulle kört hem men vi bestämde oss för att stanna kvar så vi kunde umgås länge och väl med Daniels mamma/bror + familj.
Svärmors hem var belamrat med barn och vuxna så det fanns ingen sovplats och tyvärr var det smockfullt på alla hotell i Malmö! Vi hittade dok ett rum på Scandic Segevång.
Trist hotell och galet trist frukost tyvärr 🙁 + för att det var så mkt ekologiskt på frukosten men äggröran går ju aldrig att äta (pulveräggröra), baconet smakade gammalt stekflott och det mesta var slut en halvtimme innan frukosten stängde kl 10.00
Synd för jag gillar annars Scandic och jag är ganska enkel att tillfredställa när det kommer till mat & utbud.

2014-08-03 09.42.55

I kväll blir det en lite smarrig rätt som jag tänkte dela med mig av! Stay tuned! =)

KRAMAR på er!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Li 5 augusti, 2014 - 20:43

Jättefin shanghi topp från hm, kan du länka till den på hms onlinesida?:)

Svara
Jenjo 5 augusti, 2014 - 08:42

Hej på dig, snygging!
Har varit dålig på att kommentera under sommaren, mestadels beroende på att jag bott ute i vår båt i skärgården och mer eller mindre haft uppehåll med internet. Förutom att jag då och då lagt ut lite frestande bilder om hur bra jag haft det! 🙂
Ser fram emot denna höst och nu fasen ska jag komma in i träningsform. Hade tänkt börja igår (måndag) men eftersom det är 30 grader och MYCKET klibbigt här, så blev det inget… Men snart så… Har börjat lite smått fundera på Yoga, mest för att bli lite smidig och det verkar ju så avkopplande. Problemet är bara att när jag tränar, vill jag liksom att jag ska känna av det med svett och den där sköna tröttheten som kommer efter ett härligt träningspass. Nåja, vi får se.
Hur som helst så känns det ganska bra att vardagsrutinerna är på väg tillbaka och jag väntar med iver på vilka roliga saker du kommer att bjuda på här på bloggen framöver.
Ha det superbäst!
Kram <3

Svara
Maria 4 augusti, 2014 - 17:56

Pulveräggröra, hur vet man om det är det? Blä, vad innehåller det?

Svara
Åse 4 augusti, 2014 - 17:58

Från Scandic: ”äggröran som vi serverar är en färdig produkt gjord på färska ägg från frigående höns, grädde, mjölk, smör, kryddor och stärkelse. Får hållbarhetens skull även citronsyra (naturlig syra som utvinns ur citrus frukter) och maltodextrin (stark glukos utan E-nummer). ”
Maltodextrin som är en snabb kolhydrat vill jag absolut inte ha i min äggröra! Det räccker med ägg, grädde, salt och peppar i min.

Svara
Karin 4 augusti, 2014 - 14:02

Tänkte testa ditt kesobröd, men undrar om bakar det i ugnens långpanna eller vad är det för mått på den du använder.
Tack för en oerhört bra sida. Du är så inspirerande.

Svara
Åse 4 augusti, 2014 - 14:20

Hej! Du kan använda ugnens långpanna. Degen flyter inte ut så du kan forma den tex som med scones.

Svara
Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 4 augusti, 2014 - 13:50

Japp verkligen blixtrar och dunder vad gott allt såg ut!!
Fin du är, som alltid, så snygg stil.

Svara
Åse 4 augusti, 2014 - 14:18

Tack vännen <3

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.