Blått är flott!

av Åse
4 kommentarer

innehåller annonslänk

Jag har som sagt fått en ny favoritfärg! Blått!
marinblått, kornblått, duvblått, ljusblått – you name it!

När jag växte upp var min mamma alltid klädd i blått, speciellt kornblått – det är liksom mitt främsta minne av mamma på 80, 90 talet – mamma i ett moln av parfym, högklackat, långt ljust Lucy Ewing hår och BLÅ 💙

Massa fina blå klänningar hos Ellos HÄR

Skjortklänningen på bilden HÄR

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Diana LaMadre 5 februari, 2019 - 19:58

Gud så vacker du ser ut !! Härlig bild

Svara
Åse 7 februari, 2019 - 13:08

Tack rara ❤️

Svara
ÅsaS 5 februari, 2019 - 19:41

Min mamma tillhör säkert samma generation som din mamma, och hon bar (och bär fortfarande) blått – marinblått. Själv har jag varit svart, både som tonåring och vuxen, men på senare år har även jag gått över mer och mer på blått – marinblått. Lite snällare och mildare mot den ljusa skandinaviska hyn. Och rosa, som passar både svart och marin, liksom vitt..
/ÅsaS

Svara
Åse 7 februari, 2019 - 13:08

Håller med, fint med färg! 🌟

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!