Barcelona, here I come!

23 september, 2013

Ibland blir jag så där varm i hjärtat när jag går in i bloggen och läser era kommentarer och vet att jag har så många fina människor runt omkring mig. Jag kommer aldrig kunna träffa er alla. Men oftast var jag än är så kommer det fram en läsare som talar om att ni läser och tycker om bloggen. Jag vill att ni ska veta att jag alltid blir så glad när ni gör det! Jag blir rent ut sagt lycklig.
För varenda gång ni kommer fram, varenda gång ni skriver något positivt i kommentarsfältet så vattnar ni min lust att fortsätta att kreera och att dela med mig av det som inspirerar mig. TACK!
I dag har solen lyst på oss. En UNDERBART vacker höstdag!
Den stress jag kände i morse över allt jag skulle få klart innan flyget går i morgon bitti har lagt sig och jag känner mig rofylld och så taggad  för en vecka med kost & träning och alla härliga människor jag kommer träffa i Barcelona!!
Svärmor och maken och de yngsta är i väg på fotbollsträning och dans och snart fylls huset igen och det blir plockmat för oss. Finns inget bättre tycker jag när man vill sitta och prata och umgås. Givetvis parmaskinka, parmesan, st agur, brie de meux och andra ostar. Grekiska oliver, avokados med räkröra, jordgubbar och lite melon. Gottgottigott!!
 

IMG_2774-Redigera

Jag och stordotra på promenad! Sweatpants från Provrummet och jacka från Clarks, skor LDIR.
 
IMG_2776

 
Nu tar jag kväll, så hörs vi i Barcelona! Jag kommer nog göra så att jag uppdaterar lite löpande under dagarna när jag har WIFI!
KRAMAR på er alla!!! ♥


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


13 kommentarer

pernilla 25 september, 2013 - 10:35

Hejsan underbar blogg, vad har du för strl i dina ljuvliga sweatpants?

Svara
Tinna 24 september, 2013 - 20:17

Hade velat åka med. Älskar din blogg och dina recept.

Svara
Julia 24 september, 2013 - 14:41

älskar din blogg, inspiration i massor!

Svara
Karriärkvinna 24 september, 2013 - 06:28

Eftersom att jag verkligen gillar din blogg har jag precis marknadsfört dig både för min mamma och svägerska också:) Mamma laddade ner appen direkt!
Tack för allt du delar med dig av!

Svara
Åse 24 september, 2013 - 07:05

Gulle du!!! Kram!

Svara
jenny 23 september, 2013 - 21:47

Ha nu så bra på resan, du inspirerar massor : )

Svara
Pia 23 september, 2013 - 21:16

Ha det helmys nu!!!
Du passar väldigt bra i rött pussen!!!!
❤️

Svara
Åse 23 september, 2013 - 23:57

Tack Pia! Kramar!! ❤️

Svara
Sara 23 september, 2013 - 20:37

Ha en härlig resa!!

Svara
Agneta 23 september, 2013 - 20:35

Ha trevliga dagar i Barca!! Älskar den stan, vi var där i somras 1 vecka och varit där även en långweekend i december, en stad som har så mycket! Sweatpants och tröja på väg hem till mig, ser sååå sköna ut och jag älskar sköna och snygga mysplagg. Ha det nu riktigt skönt. Kram

Svara
Malin Henriksson 23 september, 2013 - 20:07

Ha nu en superhärlig vecka. Ja vem skulle inte vilja följa med er, ojojoj vad kul det skulle varit. Men en annan gång 🙂
Kram fina Åse

Svara
Åsa 23 september, 2013 - 19:16

Hoppas du får en underbar resa! Tror inte det kan bli annat än toppen, med de härliga kursledare som ska med inkl dig!!! Kollade in möjligheten att åka med men det blev inte av denna gång 🙁
Tack för ditt mail i somras, de du skrev att det kan ta tid för en sönderbantad kropp att gå ned i vikt..äntligen har det börjat lossna! 🙂 (6 månader med LCHF)
Ha en underbar resa! Älskar själv Spanien, costa brava kusten är ljuvlig likaså maten! 😉

Svara
Åse 23 september, 2013 - 19:17

Nästa gång Åsa!! =) Härligt det gett resultat! ja tålamod är en dygd 😉 Stor kram!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.