Bänkskiva och Expressen!

av Åse

Gud så skönt det var att komma hem i går! I bland när man varit borta en helg från man och barn så upplever man ”semestern” mycket mer och även om man saknar sin familj så uppskattar man breaket. Men denna helgen har jag saknat dem något förskräckligt! Två små tjejer kom springandes mot mig på perongen och det var så härligt att få gotta ner sig i familjemyset här hemma! Sitta nära, nära mannen i soffan och bara vara lycklig över att vara hemma hos de man älskar mest! I dag kom även stora dottern hem (som bor varannan vecka hos sin pappa) och hon blev överöst saker från goodiebagen och så hade jag köpt ett par Dyrberg/Kern solglasögon från Campadre till henne.

Sååååå nu är nya bänkskivan beställd! Blir vit högglans med aliminiumlist! Yihaaaa! Oj vad skönt det ska bli med lite ljusare kök! Jag har googlat en del på den bänkskivan och många är nöjda, den ska inte vara känsligare än någon annan. Tjejen på köksavdelningen hävdade tom att den oftast upplevs som mer tålig och så är det ju, ju blankare yta ju mer tåligt är det – samma med målarfärg. Nåja, vi får se hur det blir! =)
En sak som är säker! Jag ska byta accentfärg! Så min gröna Kitchen Aid är till salu! 3000:- aluminiumskål, stänkskydd och tre vispar. 2 år gammal och givetvis i toppskick!

Nu är min älskling och handlar och det blir grillat i kväll! Återkommer med hur grilltallriken blev =)

 

 

Har ni sett vem som är i Expressen i dag? Jag och några andra mammabloggare!

Urklippta står mina AFF kollegor: Lofsan, Evelina och Sofie!


Och så Bambi, LadyDahmer och jag!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Jenny 9 maj, 2012 - 10:56

Först så vill jag bara säga att jag tycker att din blogg är proffsig och riktigt inspirerande. Sitter och små dreglar varje gång jag läser ett av fina recept. Det ser och låter så gott!!

Det verkar vara en trend just nu att vi kvinnor/tjejer kritiserar och kan vräka ur sig precis vad sim helst till varandra. Det är så irriterande och ärligt talat så blir man ju bara trött. Önskar att det kunde bli en mer positiv anda istället. Förstår inte hur man orkar engagera sig i nått man inte ens verkar gilla. Om det varit jag hade jag bara slutar följa den bloggen. Varför ödsla sin redan dyrbara tid på att reta upp sig.

Hoppas du får en toppen dag och jag väntar spänt på nästa smarrigt recept!

Svara
Åse 9 maj, 2012 - 11:06

Tack! Håller verkligen med dig, finns otroligt många bloggar jag vänder i dörren när jag ser för att jag inte gillar det jag l’ser men inte skulle jag gång på gång på gång återvända för att anonymt spy galla i en kommentar. Nej karma – what comes around goes around! Kram och ha en toppendag!

Svara
Linnea 9 maj, 2012 - 10:29

Åhh vad avis jag blir!

Nytt kök vore ju drömmen..

BTW hur reggar man sig, skulle så gärna vilja bli inspirerad av dina före och efter bilder.
Läser din blogg ganska mycket och har den som stor inspirationskälla till min egen viktnedgång.

Svara
Åse 9 maj, 2012 - 10:53

Hej! Du behöver inte vara reggad här för att titta på bilderna =) Bara klicka på Viktbilder uppe i menyn! =)

Svara
MatildasMat 9 maj, 2012 - 08:58

Ett nytt kök är ju drömmen!
Det blir säkert kanon fint <3

Soliga hälsningar///

Matilda på matildasmat.se

Svara
Miriam 9 maj, 2012 - 08:34

Hej undrar om du kan tipsa mig om ngn supersmarrig festlig rätt som jag kan göra till vår bröllipsdag den 17 maj =) har gått igenom dina recept o anv mig av massor v dom men det finns så mycke så ett tips skulle va uppskattat =)

mvh miriam

Svara
Pia 8 maj, 2012 - 19:00

Oj, vilket lyft köket ska få 🙂 spännande!!! Du som har så mycket Limefärgat 😀

Kommer du byta ut allt lime till rosa nu då?!

Kramiz!!

Svara
Åse 8 maj, 2012 - 19:20

hej darling!! Det jag har är min KA, pallen och lite skedar. Mina jellybeans, jag bla fick av dig ska ingenstans! Fast jag kommer inte ha dem framme i köket 🙂 Puss!!

Svara
Pia 8 maj, 2012 - 20:34

He he!! Ja men då vet jag vilken färg jag ska gå på till nästa present iaf 😛

Puss!!!

Svara
Daniela Isaksson 8 maj, 2012 - 13:22

Det kommer att bli sååå läckert tror jag!
Väntar på mer bloggmingel bilder! 🙂
Kram

Svara
Anita 7 maj, 2012 - 23:05

Spännande att se hur det blir i ditt kök. Vi har svarta granit bänkskivor, är jättenöjd med dem. 🙂

Svara
Marianne 7 maj, 2012 - 22:16

Åh min fina systerdotter tar studenten om en månad och önskar sig just den färgen på sin KA, Hon blir nu klar bagare/konditor men på gymnasienivå och trots det en LCGF tjej 🙂 Dessvärre bor jag i Göteborg och hon i Luleå så fraken kanske blir lite väl dyr men attans vilket kap det hade varit annars. Ser fram i mot att se ditt nya kök. Grymt bra smak du har, måste beror på att den är så lik min 😉

Svara
Frida 7 maj, 2012 - 22:14

O jag som håller på att letar efter en begagnad kitchen aid, har verkligen inte råd med en sprillans ny! Har du redan fått sålt den eller finns det kvar? Mejla mig gärna om den finns kvar 🙂 o jag är väldigt glad att du inte tar åt dig av elaka kommentarer, för de allra flesta av dina bloggläsare är du en stor inspiration! Glöm aldrig det!!! Kram!

Svara
Lena 7 maj, 2012 - 21:31

Ur snygg bänkskiva och en rosa Kitchen Aid är ett riktigt bra val 😉

Svara
Nadia 7 maj, 2012 - 19:56

Har följt din blogg dagligen i ååååår. Är intresserad av din gröna kitschen aid som är till försäljning :). Hör gärna av den om det är av intresse.
/ Nadia

Svara
jenny 7 maj, 2012 - 19:56

Det kommer bli sjukt snyggt med vita bänkskivor!!
Tack för tipset ang camprade imorgon, är i desperat behov av nya solglasögon! 🙂
kram

Svara
ÅsaS 7 maj, 2012 - 19:11

Härligt med lite nytt till köket – inte bara bänkskiva då, utan även allt det andra, det lilla piffet som nu ska bli rosa. Är det ljusrosa eller cerise eller vad har du bestämt dig för? Själv har jag dille på svart… Åtminstone när det gäller porslin och vitvaror. Maskinerna däremot går i borstat stål/svart.
Kram och ha en fin kväll!
ÅsaS
Ps. himla snygg dotter du har. Hon måste brås på sin mor?! 😉

Svara
Sara & Busungarna 7 maj, 2012 - 18:49

Du fastnar då överallt din lilla linslus 😉

Blir nog kanon med den vita bänkskivan!
Ska bli roligt att få se bilder sen när den är på plats och accentfärgen utbytt 😉 Har du bestämt ny?

Puss

Svara
Åse 7 maj, 2012 - 18:57

Rooooooooooooooooosa!!!!! =)))

Svara
Sara & Busungarna 7 maj, 2012 - 19:13

Ohhhh hade inte kunnat göra ett bättre val själv!! hihi

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.