Back in business med MatHem (100 kr rabatt)

21 augusti, 2018

Betalt samarbete med MatHem

Hej raringar!

Phew vilka dagar! Nu är man inkastad i verkligheten minsann!
Kiddos och allt därtill är igång som vanligt, det är också lite korkeffekt rent jobbmässigt så här i början på hösten. Roligt så klart! Raringar jag har inte glömt stressinlägget, det kommer, men vill ju inte känna mig stressad över att skriva ett stressinlägg! hahaha!!
Nä skämt åsido, det är verkligen PRIO oh jag kommer sitta i bilen många timmar from torsdag (GBG, sedan Örebro ToR) så då tänker jag passa på.
På torsdag åker vi till GBG, det är förlagsfest på kvällen så vi bor över och på fredag efter frukost beger vi oss mot Örebro och älsklingarna där! Kräftskiva på lördag! Wooop! På måndag åker jag och Daniel till Göteborg igen på Johannas bokrelease – ska bli så kul!

Nåväl, innan rumpan landar deluxe i soffan, framför IDOL så kommer här lite tips!

På tal om stress eller rättare sagt på tal om att budgetera med sin tid!
Vi är många som fortfarande är lite semesterloja och här kommer ett av mina bästa tips! Matshopping online!

Kylskåpet är fullt med grönsaker nu, som jag skrev igår – jag känner behov av extra mkt grönt nu. Detta nedan är MatHems säsongs ekokasse.

Måste tipsa om TIGI’s Bed Heads duo med schampoo & balsam – hela familjen använder och jag ser alltid till att ha hemma. Åker vi iväg så fyller jag småflaskor och tar med. Finns i fler varianter.

Gillar att mathem har stort ekologiskt sortiment

Min kod ÅSESOMMAR ger er 100 kr rabatt om ni handlar över 800 kr, (gäller till 31 augusti och upp till 3 ggr)

Ha en fin kväll – vi har ätit en galet god rätt som jag kommer dela med mig av i morgon – Mumsfilibaba!

♥️


Annonslänkar till Ellos

25% rabatt på Ellos kollektioner!


 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag?
Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


7 kommentarer

Birgit 22 augusti, 2018 - 11:45

Hej Åse!
Welcome back i business😘!
Som alltid jättekul, informativ, lärorik och helt enkelt mycket trevlig att få läsa dina inlägg💞. Tack!

Du tippsade om Bed Head Tigi hårvård, som jag tycker är ett av de allra bästa märken. Själv har jag inte den snygga hårkvaliten som du … – typiskt nordiskt blond, som behöver lite stöd😂. Sedan ett bra tag tillbaka använder jag Epic Volume från Bed Head Tigi och är väldigt nöjd! Ett tipps: finns just nu på RUSTA till ett väldigt bra pris.

Ha det så bra!
Kram Birgit (som snart ska resa till Nerja igen)

Svara
Åse 22 augusti, 2018 - 12:26

Hej Birgit!

Tack ska du ha! Härligt du gillar! ☘️
Visst är Bed Head bra!? Kul du också gillar! Tack för tipset om RUSTA!

KRAM och njut av Nerja! Så avis!!

Svara
Lilian 21 augusti, 2018 - 21:55

Är ny här! Fast egentligen har jag följt bloggen några
månader! 😊. Älskar dina recept. Testat många!
Mums! Nu ska det bli LCHF all out! Har en sondotter
som är hälsovetare. 🙂 Mycket info om allt!
Lärt mig så mycket från hennes men jag har
tipsat henne om din blogg och bjudit på mat efter dina recept. Succé! Älskar mat, mode och inredning! Allt som du levererar. Ser alltid fram mot nästa inlägg👏🏻😊

Svara
Åse 22 augusti, 2018 - 12:27

Hej! Vad roligt att du gillar och uppskattar! =) Det gör mig glad!
KRAM på dig! 🌸

Svara
ÅsaS 21 augusti, 2018 - 21:31

Direkt efter jobbet tog jag en timme och fyllde kundvagnen, efter lista. Men ett och annat impulsköp blev det – som vanligt.. 1400kr fattigare, men ett välfyllt kylskåp rikare. Tror jag tillhör fåtalet som ”gillar” att storhandla… (..och så måste jag väl vara rädd om mitt jobb också.. 😉) Men visst låter det lockande att spara in tid genom att sitta hemma och klicka i vad man vill ha och få det hemkört. Kanske får ta och testa det nästa gång.
/ÅsaS

Svara
Åse 22 augusti, 2018 - 12:28

Åh jag älksra också att storhandla men ogillar tiden det tar! haha! och ogillar att kånka kassar hehe

KRAM!

Svara
ÅsaS 22 augusti, 2018 - 19:45

Vem gillar att kånka tunga kassar..?! Tur man har sonen som hänger på gymmet 4-5 dar/vecka. Han bär mer än gärna 😂 Och så är han en klippa när det gäller att plocka upp och in varorna på rätt plats.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.