Asiatiska räkor i salladsblad – gambas med mango och avokado

av Åse
Artikeln innehåller reklamlänkar

God morgon från ett Miami i gryningsljus!
Vi landade igår och var i säng 22:45 lokal tid men vaknade pigga 4:20 haha!
Så vi har kollat julkalendern och sitter i sängarna och jobbar (Jag och Johanna Toftby)
Idag blir det en strandpromenad och vända på Ocean Drive och så tar vi oss nog till Esapnola way ikväll!
I morgon vid 11 tar vi oss till fartyget för incheckning!
(Rutten är Miami – Små antillerna)

Lite tips till er för helgen kommer här!

Fredagsplocket kanske? Fyllda krustader med brie som fått gratinera i ugn och på det hjortronsylt.

Denna riesling från min vinda är MAGISKT god! Mitt nya favoritvin!
Krispig och mineralrik och en sockersnål och torr riesling! Ni hittar min vinlåda HÄR

Jag serverade asiatiska Gambas i salladsblad som blev så goda!

Räkorna fräste jag i olja, chiliflakes och vitlök. Salt & peppar. De ska bara stekas hastigt!
Skålar med mango, gurka, färsk chili, gurka, picklad rödlök och srirachamayo + mangomajo (finns på Ica) – lite pressad lime ovanpå.

Koriander om man gillar det. SÅ himla gott! Så ett tips till er!

Dagens tips till er:

Upp till 30% på holiday styles hos Bubbleroom!
Söt klänningsmodell HÄR

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Annons för TrendRehabBLACK WEEK - Min kod 56KILO ger just nu 30% rabatt - även på redan nedsatta priser! Vibbplatta & IR madrass är fantastiska för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab