Åse 40 år / Midsomarafton!

av Åse

Som sagt, vilken dag!! Det hade ju stressats och fixats och förberetts och jag var ganska slut på morgonen faktiskt!! Men efter lite energipåfyllning i form av lunch med våra älskade Örebroare så kom vi snabbt i partymood! Vi hann med incheck på hotellet också (Fina Clarion Grand Hotel) som så gulligt lämnat en födelsedagshälsning 🙂
Sedan bar det hem och hämta barnen och i väg till lokalen! (H55 paviljongen i hamnen)
Vinetiketterna och servetterna tryckte jag upp hos Calligraphen (vinetiketterna finns bara på deras bröllopssida)
Vi hade även gjort en egen drinkpärm med våra favooritdrinkar (recept) som gästerna sedan kunde blanda själva! Uppskattat!
Roliga lekar höll i gång oss på tidiga kvällen.
Nu får bilderna stå för resten! jag ska krascha i soffan! I MORGON FYLLER JAG 40 ÅR! =)))
TACK alla som var där och gjorde min dag!! Och till er som inte kunde vara med, jag tänkte på er! ♥
2013-06-21 13.29.40
DSC_3727
DSC_3733
DSC_3718
IMG_5107
2013-06-21 14.30.54
En del bilder är lånade av Victoria! Jag hann inte ta så många detaljbilder så de stod hon för! ♥

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

25 kommentarer

Suss 25 juni, 2013 - 20:54

Grattis i efterskott fina Åse
Kram

Svara
Marguerite 25 juni, 2013 - 10:33

Vilken härlig 40 års fest och vilka fina foton! Tack för att vi fick vara med på ett hörn av ditt party!!
Jag har en fråga när det gäller maten, som jag har gått och funderat på ett par dagar;) Har du gjort maten själv? I min värld så skulle det aldrig funka nämligen, att göra så mycket mat till så många personer! Om det nu skulle vara så att du lagat det själv, så skulle jag tycka att det vore jätteroligt om du gjorde ett inlägg här på bloggen om hur man bär sig åt! Hur tänker man, hur långt i förväg kan man börja att förbereda olika rätter osv, typ ett körschema, för man blir väldigt inspirerad och tycker det ser väldigt kul ut med din härliga fest!! Men eftersom jag är en person som ofta kommer ur duschen lagom till att de första gästerna parkerar på gårdsplan, för att jag har grejat i köket in i det sista, så blir det inte fest så ofta som jag kanske skulle önska!!!!!

Svara
Åse 25 juni, 2013 - 11:01

Hej!! Nääääädu maten har jag inte gjort själv! Då skulle jag gått på knäna 😉 Det räckte med det andra att tänka på =))
Vi använde oss av en cateringfirma som även hade porslin och bestick. Glas etc hade vi själva.
=) PS jag är också sådan som kommer ut ur duschen när gästerna kommer! 😉

Svara
Marguerite 25 juni, 2013 - 11:23

Hahaha……du som är en sådan superqvinna;)))) Det lät bra det där med cateringfirma till en stor fest!! Skönt att höra att det finns fler än jag som står i duschen när gästerna kommer!! Värst var det julafton 2009 när vi nyinflyttade till en 1800-tals gård med stora renoveringsbehov, skulle ha grötfrukost för släkten kl 11!! Dom kom ungefär en kvart tidigare då det mesta var kaos, då rusade jag in i duschen när dom parkerade, duschade och fick sedan gå igenom vardagsrummet (för att komma till sovrum och garderob) där alla satt sig, och hälsade välkommen och god jul endast iklädd en duschhandduk!! Kändes sådär halvkul kan jag tala om!!!!

Svara
Åse 25 juni, 2013 - 12:16

Haha usch känner igen känslan 😉 Tidsomtimister har nog gott om adrenalinduscher misstänker jag ;)) Haha!!

Svara
Camilla 24 juni, 2013 - 12:54

Läser din blogg varje dag men undrar en sak…det är mycket alkohol i bloggen…är det så att ett missbruk ersätts av ett annat?

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 12:58

Det kan det göra! Men i mitt fall behöver du inte oroa dig. Jag tror det ser mer ut eftersom jag har vinsamarbeten. Vi svenskar tror att om man dricker alkohol så dricker man MÄNGDER. Det är synd att de fördomarna finns men det är väl för att det inte flnns en naturlig vinkultur i vårt land. Det anses hälsosamt att dricka 1 glas vin per dag och inte ens det gör jag.

Svara
Erika - LCHF till vardag och fest 24 juni, 2013 - 12:37

Stort grattis på din dag!
Ni verkar ha haft en helt otroligt härlig födelsedagsfest. Härliga bilder!
Nu blev jag jättenyfiken vad du fick av Micke och Vickan? Såg väldigt mystiskt ut. 🙂
Ha en toppendag! Njut! Och hoppas du får många, många härliga år framöver.
Kram Erika

Svara
Anja 24 juni, 2013 - 11:25

Ett stort GRATTIS på din stora dag!

Svara
Maria Olsson 24 juni, 2013 - 11:09

Hej!
Har en fråga ang Please-jeans, kan inte motstå utan ska nu köpa mig mitt första pat, vilka ska jag ta….rekommendera mig gärna några, vill helst ha blå i alla fall, har du nåt förslag på några som är snygga nu på sommaren men även passar till hösten så vore jag jättetacksam 🙂
/Maria

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 11:39

Nääää det finns en UPPSJÖ och kommer nya hela tiden! Du får kika vilka som du tycker verka snyggast 🙂

Svara
Ewa 24 juni, 2013 - 08:32

GRATTIS GRATTIS PÅ DIN DAG
Ewa s

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 08:35

TACK Ewa! Kommer svar på ditt mail idag! :))

Svara
Anna-Lena 24 juni, 2013 - 08:30

Stort Grattis! Hoppas de nästa 40 åren blir lika kul som de första! ;-D

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 09:45

Tack raring!!!

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 08:25

Grattis på födelsedagen, så här lite i efterskott! Ser ut som du har haft det underbart 🙂

Svara
Åse 24 juni, 2013 - 08:35

Det är idag jag fyller så du är rätt!! Hihi

Svara
ullie 23 juni, 2013 - 23:46

så underbart mysigt det ser ut
Stort grattis i efterskott kram

Svara
Emma H 23 juni, 2013 - 21:49

Ser ut som du hade en underbar kväll/natt)-:
Måste fråga vad Michelle har för klänning? Jag älskar verkligen allt som går i grön nyans;-))
Ha en skön kväll!!

Svara
Åse 23 juni, 2013 - 21:50

Det är en klänning jag köpte i Palma ;))

Svara
Agneta 23 juni, 2013 - 21:09

Ser ut att ha varit en underbar födelsedagsfest, ett minne man bär med sig länge!! Ha en riktigt bra dag även imorgon!!! Kram

Svara
Kicki 23 juni, 2013 - 19:50

Åh, vilka härliga bilder! Vilken fest! Jag blir så nyfiken när du skriver lekar. Kan du dela med dig av bra partylekar? Ska fira 45.och 50 nästa helg och har ännu inte lyckats komma på så många som passar de flesta. Tusen tack på förhand!

Svara
Anette 23 juni, 2013 - 19:31

Vilka härliga partybilder. Grattis till 40-åringen!

Svara
Camilla 23 juni, 2013 - 19:20

Grattis Åse! Härliga bilder 🙂 Skönt att fira födelsedag utan att vara gravid (???) eller amma för en gångs skull ha ha 😉 :p
Puss påre / Alli

Svara
Åse 23 juni, 2013 - 19:27

Haha ja nu är det slut på det där! ;))

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.