Äppel-Päppel

av Åse

Hej på er!
Fru Trötter checkar in här i bloggen! Blir lite vin & ost här i kväll lillördag som det är, sedan i säng vid 21! Behöver lite extra sömn nu känner jag när det är så intensivt.
I morgon tar jag tåget till Göteborg strax innan 9 för ett trevligt jobbmöte
I dag har jag och Lisa plåtat hemma hos mamma i Väla By! Kul! Mamma bor i ett rött hus med vita knutar och har inrett det med gammalt och nytt – sådan fin positiv energi där! ♥
 
IMG_4109
Gissa vad!? 😉
 
IMG_4105
 
IMG_4111
”Det viktiga är inte hur man har det… Utan hur man tar det..” Så sant!
 
IMG_4112
 
 
IMG_4114
Mamma, Lisa och Peter festar loss på föremålen för dagens plåtning 🙂 
2013-11-06 10.29.03-1
Mamma med busan Cherie Petit
Sedan bar det i väg till gymmet! Lisa följde med och knäppte några bilder till boken!
2013-11-06 14.13.29-1
Nu har mina barn kommit hem från fotbollsträning etc och jag ska få i dem lite mat, sedan blir det slapp i soffan för mig och Daniel!
KRAMAR till er!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Mia Sthlm 7 november, 2013 - 08:47

Förstår att det är mycket jobb med att få ihop material till en bok. Den är i alla fall efterlängtad! Jag hittade rätt nyligen fram till din fina blogg. Vilken inspiration! Skrev en kommentar till dig tidigare om att jag är lchf:are sedan några år tillbaka. När jag var 20 år fick jag veta att jag inte tålde gluten. Det var bara en lättnad. Jag mådde bättre på en gång men saknade en pusselbit. Mitt sockermissbruk var fortfarande ett problem. Klurade också mycket på viktväktarkosten som jag hade lärt mig under gymnasietiden. På sätt och vis hade den hjälpt mig. Jag hade ju tappat vikt. Hade börjat äta mer frukt och grönt. Men att hålla vikten? Väldigt svårt. Jag har aldrig varit överviktig men jag började se ett samband med kolhydraterna och hur de också triggade mig. Att äta frukt till mellanmål var inte så bra för mig. När jag var 25 år fick jag veta att jag hade cystor på äggstockarna (pcos, även om jag inte hade alla symptom). Det kunde bli svårare för mig att bli med barn. Rådet jag fick var att inte äta snabba kolhydrater. Långsamma gick bra. Jag visste att jag var en sockermissbrukare och förstod vid det laget också att långsamma kolhydrater triggade mig. Så jag gick över till Lchf. Jag hade ett återbesök några veckor senare. Jag och min man ville få barn och min gynekolog skulle lägga upp en plan för hur vi skulle göra om det inte skulle fungera. Dagen före återbesöket tog jag ett test. Positivt! Vid återbesöket fick jag mötas av en trevligare bild på skärmen; cystor utbytta mot en början till ett nytt liv! Jag tror att Lchf kan göra stor skillnad. Kanske särskilt för kvinnor och vår hormonuppsättning. Ibland går det hur lätt som helst att leva ett lchf-liv. Men ibland behöver jag rycka upp mig. I somras blev jag efterrättstokig. Lchf, ja. Men överätande fungerar inte. Min uppryckning denna gång blev din bok. Nya recept. Ny livshistoria att läsa. Tack för bloggen och boken! Hoppas min kommentar kan ge dig lite mer energi åt att jobba med nya boken 😉

Svara
Åse 7 november, 2013 - 09:37

Åh vad din kommentar gör mig glad!!! tack för att du berättar! Helt fantastiskt!!!
Du gav mig jättemycket ny energi! Kärlek och tack till dig <3

Svara
jannice lindell 6 november, 2013 - 23:12

ser härligt ut=)

Svara
Gitte Svensson 6 november, 2013 - 22:38

Magnus har varit artist i 20 år och har ju alltid gjort bra musik. Han är en härlig kille med glimten i ögat och sjunger helt suveränt. Jag skulle bli så glad om jag vann två biljetter till showen i Kalmar för då kan jag bjuda min kära mor som alltid ställer upp för mig och mina barn.

Svara
jenny 6 november, 2013 - 19:46

Meen såå kul och spännande att du kommer med en till bok. Längtar redan… : )

Svara
Lina 6 november, 2013 - 19:32

Du e så härligt produktiv! Glöm inte slappa lika bra som du jobbar! 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.