Allt om LCHF och Mat & Hälsa

av Åse

Denna veckan ligger jag på omslaget av Veckans ”Allt om LCHF” (Expressen) Lite recept från boken finns med också, kul! Är inte speciellt nöjd med valet av kläder dock!
Den blusen har fått en ny ägare nu, kan jag säga 😉 haha

IMG_1169

Den 28 februari kommer även nya Mat & Hälsa ut!

Inspiration och konkreta tips på hur man kan komma igång med nya vanor – förändra kost och vardag till det bättre. Hur man kan gå från sjuk till frisk. Från tjock till normalviktig och från självdestruktiv till lycklig genom att lära sig äta rätt.
Vi möter världsartisten Linda Lampenius, 42 år, som berättar om hur hon övervann sina svåra ätstörningar.

Låt dig inspireras av den evigt unga Thorbjörg Hafsteinsdòttir, 53 år. Hon är ett levande bevis på att föryngringsmaten funkar

Läs också om Thor Foseid, 63 år, finansmannen som gjorde sig en förmögenhet på att sälja mackor och som nu forskar kring de negativa effekterna av gluten, mjölk och socker.

Träffa Maria Gustafsson, 33 år, vars värld föll ihop när hon fick sin MS-diagnos. Men hon gick sin egen väg. Nobbade traditionell medicinering och satsade i stället på stenålderskost och långa promenader.

Mat & Hälsa även bjuder på fantastisk god vårmat. Enkla, eleganta, lyxiga och superfräscha rätter som passar fint till vårens kalas, vardagsmiddagarna med barnen och mycket mer. Totalt 36 recept!

Mat & Hälsa 28 februari

Champinjonsoppan kan jag absolut rekommendera, såååå god! Mums!!
Och bara för det inser jag att det är dags att äta något! Off to the kitchen!! 🙂

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

16 kommentarer

annki 15 mars, 2013 - 15:51

hejsan
Letar som en tok efter ett bröd recept. grunden är sesamfrömjöl. men hittar inget. vet du var jag kan finna bröd recept på sesamfrö mjöl?
annki

Svara
Åse 15 mars, 2013 - 16:10

hej! alla maina brödrecept finns under kategorin lchf bröd: http://56kilo.se/arkiv/ (sortera kategorivis)

Svara
Agneta 26 februari, 2013 - 13:21

Efter en dag i mataffären började det suga lite i tarmen. Kom hem och lagade världens godaste champinjonsoppa:) Mat & hälsa kom igår och och idag fick man tag på sista exet av Allt om Lchf. Så mycket fin inspiration, tusen tack!

Svara
Åsa 26 februari, 2013 - 11:22

Hej!

Jag har läst någonstans i din blogg att du brukar blanda Stevia och Sukrin men hittar inte inlägget. Hur mycket av varje ska det vara och går det bra med Sukrin Melis?

Tack på förhand, Med vänlig hälsning, Åsa

Svara
Åse 26 februari, 2013 - 11:31

Numera köper jag färdigblandat. Finns tex sukrin+ eller Ica Stevia Strö =) Jag vet inte heller vart jag skrev den gamla blandningsfördelningen tyvärr.

Svara
ingegerd 25 februari, 2013 - 22:00

jag har börjat lite med lchf,tycker der är bra,men undrar hur jag ska göra med min son,kan han äta samma fast med potatis ,pasta?känner mig lite klyven i den frågan.så han inte går upp i vikt mm.trevlig blogg du har

Svara
Ann-Louise 25 februari, 2013 - 20:09

Hej
Har börjat kika in på din blogg mer och mer, och tycker den är verkligen supermysig! Jättefina recept också som gör att man knappt kan bärga sig att sätta igång med. Feel good-blogg är rätta ordet!

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 20:10

Kul att höra!! :))

Svara
Theresé Segerdahl 25 februari, 2013 - 19:32

Hej igen…. Gör ett nytt försök… (Lizathea på instagram) min fråga till dig var…. Kan jag dricka en naturdietsshake till frukost då jag har svårt för fil mm o dessutom åker jag tåg så det måste vara smidigt…. Å sen fortsätta dagen efter LCHF??? Är ute efter viktminskning…. Maila mig gärna svar så jag ser…. Tusen tack //Tessan

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 19:34

Nej det går tvärtemot allt som är lchf tyvärr. Innehåller dessutom på tok för mkt kolhydrater.

Svara
ann 25 februari, 2013 - 16:45

Nye retter! Jubiiii 😀 spurter afsted når jeg er rask igen 😉

Svara
Jeanette 25 februari, 2013 - 16:05

Hej,
Efter att ha funderat och övervägt ett tag så beslutade jag mig i helgen för att prova lchf (lite liberal variant blir det nog, framför allt i början) i första hand för att jag gärna vill gå ner ca 8 kilo men också för att se om jag kan bli av med mitt sockerberoende och för att kunna bli piggare (är bara 42 år och då ska man inte behöva vara trött för jämnan).
När jag har läst på i tidningar och på nätet så känns det lite som att frukostarna blir ett litet mission impossible eftersom jag inte gillar ägg. Men efter att ha köpt din bok i dag och börjat lusläsa den så känns det som att jag ska kunna klara frukostarna utan ägg. Åt din Croque Monsieur till lunch i dag och de var goda (känner tyvärr lite äggsmak men kan nog vänja mig.. 😉
Väldigt trevlig bok, med mycket fina bilder 😉

Svara
Sofia 25 februari, 2013 - 14:09

När jag och Sara går förbi en tidning du är med i säger hon:
– Där är din kompis igen! 😀
Kram.

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 14:20

Haha söta Sara! <3 KRAM!

Svara
Anna-Maria Johansson 25 februari, 2013 - 13:07

Du är jättefin på omslaget. 🙂 Man är alltid så självkritisk.

Jag måste fråga. Är det din riktiga ögonfärg eller har du färgade linser? Eller är det retuschering? Dina ögon fullkomligt lyser. Fast de gör de alltid även när man inte ser färgen. Så fint.

Ha en bra dag!

Svara
Åse 25 februari, 2013 - 13:12

Jaaaa man är alltis så självkritisk!
Det är min egen ögonfärg fast alla färger är så uppdragna på bilden så sååååå lyser de inte men jag har väldigt blå ögon och får höra det väldigt ofta.
Tack snälla A-M! Kram på dig!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.