Allt-i-ett med Intuition Naturals

av Åse

Kommer ni ihåg Intuition Naturals som jag tipsade om i höstas?
Jag använder den fortfarande!
Jag tänkte bara tipsa om att den nu finns i ny uppgraderad version. Den innehåller nu 100 % naturlig Aloe Vera och E-Vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk. Det mest unika med Intuition är att det är ett ALLT-I-ETT raksystem med inbyggd raktvål. Smidigt! Me like!
Den är anpassad för känslig hud, dermatologiskt testad, milt parfymerad OCH parabenfri.
28052015-012A1207
Det kommer med en hållare till hyveln, men jag rekommdenderar er att inte ha den i duschutrymmet, jag märker att raktvålen försvinner eftersom hyveln kommer i kontakt med vatten och ånga. Istället har jag min på insidan av vårt badrumsskåp.
28052015-012A1209
Det jag uppskattar mest med hyveln är att det är så enkelt att snabbraka sig när man är på språng! Lite vatten i handen som jag gnider in benet i och sedan är det bara att raka på! Inget raklödder behövs för den finns ju i rakhyveln. Sedan en våt handduk som jag torkar av med. Snabbt len och inga fnösketorra ben eller skärsår!
28052015-012A1214
Via denna länken kan man teckna ett abonnemang så att du aldrig får slut på refiller. 
Och är du förstagångs kund så får du ett provpaket gratis.

Betalt samarbete med EFI

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Emma 3 juni, 2015 - 09:18

Finns den inte att köpa i butik nånstans?

Svara
Jenjo 2 juni, 2015 - 20:55

Men alltså, det där är ju perfekt att ha i båten! Måste kanske inhandlas! 🙂
Kram till dig, Åse! 😀

Svara
Kristina Jonsson 2 juni, 2015 - 20:35

Hej! Idag landade din bok hos mig o jag tog mig tid på väg t jobbet (m tåg) att läsa. Nu är jag så otroligt inspirerad att tänka över vad/hur/när jag äter! Innan boken kom började jag följa din blogg o provade några av dina recept. Himmelska chokladkladdkakan var ljuvlig, kycklingcurry gick hem hos alla i familjen, o så några goda drinkar. Tack för dina ovärderliga tips, recept o träningsideér! Då sätter jag igång med att vända om skutan, sakta men säkert!

Svara
Amanda - Housewife.se 2 juni, 2015 - 18:54

Låter som en bra produkt! 🙂

Svara
Susanne 2 juni, 2015 - 16:35

Jag signade upp mig för den när du tipsade förra gången. Supernöjd! Lätt att hantera och inga mer skärsår på anklarna. När jag hade fått ett par leveranser så kände jag att lagret räckte för ett bra tag framöver så jag kontaktade dem och sade upp mitt abonnemang, vilket inte var några problem alls (jag är VÄLDIGT skeptisk mot sådana här prenumerationer och har aldrig vågat testa något förut). Det finns ju inget som hindrar att jag börjar prenumerera igen, eller köper i Tyskland förstår jag :o)
Tack för allt du delar med dig av (och även dina läsare!). Du har lärt mig allt jag kan om låg-kolhydrat-kost – från att man kan beställa vilken hamburgare man vill på Max i ett salladsblad istf bröd (tänka utanför boxen…) till alla 56-kilo-favoriter som våfflor, kesobröd, pajdeg mm. Har flera av dina böcker :o)

Svara
Mian på Finaste mattan 2 juni, 2015 - 15:53

Bra tips! : )

Svara
Carina 2 juni, 2015 - 11:10

Bästa hyveln som jag har använt, men bladen är dyra när man prenumererar. Men de finns att köpa i utomlands tex Tyskland och där är de billigare så jag brukar bunkra upp när vi åker över.

Svara
Ulla-Karin 2 juni, 2015 - 10:09

jättebra hyvel, men grymt dyra rakbladsrefiller du måste prenumerera på.
Försökte få beställa efter behov, men det gick inte.
Har dessutom nyligt fått en påminnelseavgift från företaget som säljer dem, på en faktura jag betalt som förföll i nivember ?!
De svarar inte på mejl.

Svara
Åse 2 juni, 2015 - 10:19

Har du ringt dem?
Öppettider personlig service:
Måndag – fredag 8:00–17:00
Telefon: 0771-334 334

Svara
Sussie Rislund 2 juni, 2015 - 09:48

Har haft den i flera år och den är verkligen toppen och kan varmt rekomendera den 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.