Knepet med att tillaga lövbiff är att långlaga dem! Låt dem bräsera i buljong i en timme så blir de saftiga och möra!
Fyll dem med det som är gott! Kan vara senap, färskost eller som här med ädelost!
Sedan när de är färdigbräserade så kan man bara tillsätta grädde eller creme fraiche och smaksättning!
Blev SÅ gott! Så prova gärna!!
Skriv utÄdelostfyllda långlagade lövbiffsrullader
- Portioner: 4
Ingredienser
8 skivor lövbiff
16 skivor Milano salami
2 st kvibille ädel
salt svartpeppar
smör att steka i
vatten
1,5 msk oxfond
3 dl vatten
3 dl grädde
1 msk svart vinbärsgelé
1 tsk kinesisk soja
salt, peppar
Instruktioner
Lägg skivorna på en skärbräda, salta och peppra båda sidorna.
Lägg 2 skivor salami på varje lövbiffsskiva, skär ädelosten i skivor och fördela på lövbiffsskivorna. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör och stek rulladerna hastigt på hög värme så att de får fin färg.
Häll på vatten och oxfond och låt sedan bräsera under lock i 45 minuter.
Ta upp rulladerna och lägg på tallrik, sila skyn i durkslag och häll sedan tillbaka 1 dl i stekpannan tillsammans med 3 dl grädde, svart vinbärsgelé, soja och smaka av med ev. salt & peppar. Lägg i rulladerna och låt puttra ihop i 5-8 minuter.
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på vibbplattor & IR-mattor. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)
10 kommentarer
Hej menar du 2 pkt ädelost??
Yes
Så himla gott! Har blivit en favorit här hemma
Denna rätten var underbar, hela familjen åt med god aptit! Tänkte laga den till en bjudning men en gäst tål inte ädelost, skulle man kunna fylla med nåt annat gott?
Gott nytt år!
Hej! Absolut man kan fylla med vad som helst! Kul det smakade!
Har precis funnit dig och håller nu på att gå igenom dina maträtter. Ljuvligt gott måste jag säga.
Hej!
Menar du 2 paket ädelost?
Jag måste prova i morgon verkar underbart gott
Tack snälla du för alla goda recept du delar med dig av.
Nu blir det lövbiff till helgen, Mums
Men mums. Jag minns inte ens när jag åt lövbiff senast så tack för tips. 🙂