2,4K
Det här är en sådan nostalgirätt! Den här gjorde vi SÅ ofta när vi började äta lågkolhydratkost för 14 år sedan.
Den ska jag absolut göra nästa vecka när jag är hemma igen!
Så detta receptet postades 2014 men är väl värt att lyftas fram igen!
Det här tycker jag att ni ska göra SNART!
Gillar ni inte ädelost kan ni så klart fylla med tex färskost!
Här kommer receptet till er!
Skriv utSnabblagat: Ädelostfylld kycklingfilé
- Totaltid: 30
Ingredienser
- 2 stora kycklingfiléer
- 60 gr ädelost
- 3 msk soja (gärna fermenterad och ekologisk)
- 3 msk smör eller rapsolja /kokosolja utan smak
- salt, peppar
- 1 dl grädde
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 gr.
- Blanda soja och matfett i en skål. Lägg ett djupt snitt horisontalt i filéerna, pensla filéerna på insidan med blandningen. Salta och peppra. Lägg osten i varje snittyta och tryck ihop. Pensla med blandningen och salta och peppra.
- Häll grädden runt om kycklingarna och grilla i ugn i ca 20-25 minuter. Sila eventuellt såsen innan servering och servera med valfritt tillbehör.
- Förberedelsetid: 5
- Tillagningstid: 25
Näringsinnehåll
- Portionerr: 2
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
KOMMENTERA GÄRNA! Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
[…] på slottet! Intressanta karaktärer den här gången!! Kikar ni? Jag gkorde en gammal klassiker: Ädelostfylld Kyckling Till det en alkoholfri öl (ska göra ett inlägg med lite alkoholfria tips från det jag testat […]
Men jisses så gott detta såg ut att vara.
Erkänner att jag blev småhungrig fast det inte var länge sedan vi åt middag.
Ha en fin fin tisdagskväll
https://kamillaskamera.com/