25% på nästan all doft, hår och hud! 🖤

27 november, 2020

Innehåller reklam genom annonslänk till NordicFeel

Gooooood morgon fredag!

Minusgrader här i Helsingborg och jag höll på att dratta på ändan och slå halvt ihjäl mig när jag knatade ut i morgonrock och morgonskor på trädäcket på baksidan.
Nu fick olivträdet som ni skymtar utanför uterummet flytta in i värmen så får vi se hur den klarar vintern. Vi har ju uppvärmt dagtid så luften kanske blir lite för torr men jag fick tipset att spraya vatten i luften runt om  den någon/några dagar i veckan. På natten och tidig morgon är det ju kyligt i uterummet och högre fuktighet.

Adventstjärnan (Watt och Veke Maja) är på plats och i morgon åker vår fina julgran upp där!

Här kommer ett tips till er dagen till ära! Inkorgen svämmar av med erbjudanden och ni är kanske lika trött på dem som jag fast en del tips är ju trevliga! Själv har jag en ny kamera i min inkorg! Min gamla trotjänare Canon 5D MK3 är klumpig och svår att dra med sig så den tänkte jag uppdatera till en Canon R6 faktiskt!

NordicFeel har galet bra kampanjer nu Black Friday!
Själv har jag den här snygga parfymen som det är 25% på. Carolina Herrera GOOD GIRL

HÄR

Jag älskar roliga parfymer haha! Den här doftar både läckert och ser läcker ut!

XLASH PRO är också på kampanj! Bästa fransserumet som jag fortfarande använder HÄR

GHD är också på kampanj med grymma priser! HÄR
Jag älskar tex min CURVE! HÄR

Upp till 50% HÄR på massor av härliga produkter 🖤

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.