10.05.14

av Åse

Frukost: 1 st Pågen Fröjd ed mjukost/salami, 9% leverpastej + rödbetor
Mellis: 1 äpple
Lunch: Ost & Skinkomelette med sallad
Mellis: 1 Wasa Husman med mjukost och 17% ost
Middag: Kräftsoppa med grov baguette och vitlökssmör, 1 glas vitt vin.

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

1 kommentar

Laila 14 maj, 2010 - 22:35

Hm… Jag är, som så många andra, en av dem som behöver lära mig att äta allt med måtta. Jag har gått ner en hel del också, sammanlagt 40 kg sedan yngste sonen föddes för 3 år sen. Nu kämpar jag med att hålla vikten och har hamnat i ett otrevligt beteende att jag är ”duktig” hela veckan för att spåra ur på helgen. Carbcycling låter mäkta intressant, även om jag är duktigt trött på att räkna…

Vilket engagemang du har som skrivit en så detaljerad sammanfattning! Den är riktigt bra och har iaf gjort mig mer fundersam på om det är något som kan passa mig 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!