Hjärnan går på högvarv!

av Åse

Hej raringar! Jag ”saknar er” höll jag på att säga men vad jag menar är att jag ju annars har lite mer tid att hänga här, uppdatera och lägga in recept och svara er =)

I dag har vi pratat näringslära, näringsfysiologi och lite evolution. Jag förstod innan utbildningen att Anna var duktig, men att hon är så jä*** kunnig som hon är hade jag ingen suuuuuusning om! En fullfjädrad utbildare som kan det mesta om kroppen, enzymer, molekyler, you name it! Det är så otroligt intressant och nya infallsvinklar gör allt så otroligt intressant! Det är julafton varje dag kan jag berätta!!

Jag och svärmis har gjort Flygande Jacob (LCHF) och nu har vi festat på vars 2-3 rutor mörk choklad, nom nom!
I dag har jag inga bilder att bjuda på tyvärr! Hjärnan har inte riktigt hängt med och tänkt på att ta bilder 😉

KRAM på er alla och hälsospark i rumpan! <3

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Anita 3 augusti, 2011 - 00:07

Vad kul att du trivs på kursen, ha en bra onsd. Jag sa åka på Porslinsmålningskurs i morgon och komma hem på söndag. Ska åka till Reftle, ligger i närheten av Värnamo. Ska bli så roligt! 😛

Svara
Gruset 2 augusti, 2011 - 22:33

Duktiga du!! Jag är full av beundran, och avund…. Stoooooor kram och lycka till!

Svara
monika 2 augusti, 2011 - 22:01

Kul me utbildningar, välkommen hit till Idre o lär oss sen. Skulle va super kul.

Svara
Hanna 2 augusti, 2011 - 21:45

Det är ju bara att hänga i! Kan tänka mig att man nästan blir ”hög” på all kunskap som sprids!!

Svara
jenny 2 augusti, 2011 - 21:30

Roligt att höra att utbildningen är så bra!! Fokusera på den och uppa bloggen när du orkar och vill, vi trogna går ingenstans!! 😉
*kramisar*

Svara
ÅsaS 2 augusti, 2011 - 21:04

Förstår att hjärnan går på högvarv just nu, för din del… Men kul att du känner att du har nytta och glädje av det du lär dig (om det nu finns nånting mer du behöver lära dig förståss, för du är ju redan så himla kunnig och insatt i ”allt”…)
Idag gjorde jag ris a’la Maltan efter ditt recept här (med keso och grädde) och bjöd maken på. Jag talade inte om vad det var i den, för hade jag sagt att det var Keso, så hade han INTE smakat. Efter 3 tuggor och lika många frågor om det var gott och 3 ”Ja” till svar berättade jag vad det var. Och ja, han tyckte det var gott, och vill gärna äta det igen. 😉 Tack Åse, för det!

Ha en fortsatt fin vecka! Imorgon kalasar vi för och med vår blivande 9-åring, så då lär det syndas här…
Kram ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.