Grillat är godast!

20 februari, 2014

God förmiddag! Jag har vaknat upp till ett lite snöblandat Stockholm. Jag som vill ha VÅR!
Var ju så vårlikt här i går. Jag ska snart packa ihop mig och bege mig mot flyget hem. Intensiv men otroligt rolig och givande visit här i Stockholm, kul att kunna förena nytta med nöje. Men nu längtar jag givetvis hem till familjestöket ♥

2014-02-19 23.38.38

På väg ut på lite galej i går, Jag blev piffad i hår och makeup av duktiga Mats
Vi åt först middag på Levendi, gott kolgrillad oxfiléspett. MUMS!
Jag väljer oftast den här typen av mat när jag äter ute, mat man enkelt kan byta ut / välja till tillbehören.
2014-02-19 19.14.12-1

Nu ska jag hasta i väg här, skippar frukosten här och ska nog gotta till med en DELI tallrik på flyget hem :))
I morgon är det tillbaka till träningen, vågar inte låta det gå för många dagar emellan, då tappar jag motivation! Haha!
Kram å hej!
 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

rebecca 20 februari, 2014 - 20:19

Vilken snygg tunika/klänning vart har du köpt den ? 🙂

Svara
Malin 20 februari, 2014 - 13:16

Hej fina Åse, vilka snygga tights/byxor var hittar man dom?
Kram/Malin

Svara
Åse 20 februari, 2014 - 13:33

Hej! Lindex! 199:- tror jag (leggings)

Svara
Yvonne S Ed 20 februari, 2014 - 11:05

Tack för din blogg! Även när du skriver lite kort så är du så inspirerande! Du är också alltid så snygg och fräsch på bilderna. Även om en hel del av det du bär inte är min stil, jag är tyvärr inte lika tuff som du i min stil, så tycker jag ändå att det är snyggt och inspirerande att läsa din blogg. Min träningsstudio är stängd den här veckan, så jag kör promenader. Jätteskönt att vara ute i friska luften!
Tack för din trevliga och mycket läsvärda blogg!
/Yvonne

Svara
Åse 20 februari, 2014 - 12:03

Vad gullig du är! Tack!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.