VINNARE Makila Clothing linne

av Åse

God morgon bloggvärlden!
Efter en kaosaktig morgon bl.a med en bil som inte ville starta ska jag sätta mig i soffan med lite tända ljus och en kopp kaffe, men vi hörs sen igen, men först:
GRATTIS Sanna!
Maila mig på ase (at) 56kilo.se!

Kläderna görs i Ekologiks Bomull och Bambu. Varför ska jag vinna? Jag tycker att bra kvalitén är viktig i kläderna och att det är tillverkat i miljövänligt sätt. Jag har kommit igång med träningen och vill känna mig extra snygg i nästa Zumba pass 😉 Men viktigaste anledning är att jag kan visa den till min 9-årig som är en ”Miljö Vän”. Han pratar jämt hur viktig skog är till oss, hur vackra alla träd är och hur vi ska tänka miljövänligt hela tiden. Förra veckan kom han till mig och önskade att jag ska köpa honom ett par jeans som är gjort av Nässel- ;-)Jag har inte hittat Nässeljeans än men har lovat honom hålla ögon öppna. Nu skulle jag kunna visa honom ett topp som är gjort av Bambu-Wau!

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Helena 15 oktober, 2012 - 18:19

Jag blev för ett tag sedan blockerad från din sida. Detta efter att jag ifrågasatt livsstilen LCHF. Det jag skrev var varken kränkande eller dumt men ändå kom jag inte in på din sida, det stod något om ”blockerad” och ”spam”. Blev uppriktigt ledsen för även om jag har min egen synpunkt om lchf så tyckte jag om att titta in på din blogg. Mest för dina vackra bilder då jag tycker du är en duktig fotograf. Jag trodde att du inte ville ha ”sådana” som mig nosandes på din blogg. Även fast jag själv älskar potatis, pasta och godis så kan man ju ändå få inspiration från din blogg. Jag har själv gått ner i vikt efter två graviditeter och detta genom att äta mindre och motionera mer. Detta funkar inte för alla liksom lchf inte passar alla. Nu blev jag glad att jag kan läsa här igen. Önskar dig lycka till i framtida projekt och med din bok! Mvh, Helena-

Svara
Åse 15 oktober, 2012 - 19:18

Hej Helena! Jag har inte blockerat dig så jag vet tyvärr inte hur det kunnat bli så? kanske ditt IP nummer som trilskats? Självklart får man äta precis hur man vill – jag är ju själv ingen konsekvent LCHF:are utan äter det som jag tycker om men oftast blir det det jag vet att jag mår bäst av (och som jag tycker om 😉
Roligt att du kommit in igen och kan läsa här!!

Svara
Helena 16 oktober, 2012 - 10:58

Då får jag be om ursäkt…. kul att läsa här igen! Ha en fin dag!

Svara
Åse 16 oktober, 2012 - 11:40

Inget att be om ursäkt för! =) Detsamma till dig!

Svara
laila 15 oktober, 2012 - 14:05

Hej
jag har följt din blogg en längre tid och tycker du har underbara recept.
Jag har till och från varit med viktväktarna och det fungerar inte just nu för mig då jag har ett otroligt sötsug och har en öm och uppsvälld mage .Känner att jag behöver göra något mer drastigt för att må bättre. Någon föreslog att jag skulle utesluta kolhydrater och då tänkte jag på lchf , jag testade det för något årsedan och det fungerade bra till att börja med men när jag kom in i ketos så tröttnade jag (dessutom hade jag sug på apelsin jouse under större tiden )
Hur funkar viktminskningen om man inte kör strikt LCHF utan ex dricker ett glas jouse om dagen och äter någon dl bär också. Eller måste man komma in i ketos för att minska i vikt ?

Svara
Åse 16 oktober, 2012 - 09:49

Hej! Anledningen till att du tröttnade när du kom i ketos, vad berodde det på? Omställningsbesvär? Du behöver inte vara i ketos för att minska i vikt men det underlättar ju, du är mindre hungrig och sugen då. Juice innehåller ju bara massa socker så vill du äta frukt så är det ju bättre med hela frukten där fruktkött etc är i.

Svara
Laila 16 oktober, 2012 - 13:20

När jag kommer i ketos så smakar jag plåtburk i munnen (luktar illa i munnen också) och svettas och efter som det inte känns som det går över för mig så tillslut så börjar jag äta kolhydrater både för mig och min omgivning 🙂

Svara
Åse 16 oktober, 2012 - 13:31

Haha, ja det är ju så i början! Som tur är så försvinner det om man håller ut 😉

Svara
Rebecca 15 oktober, 2012 - 10:40

Pusta ut i soffan vännen! Jag gör detsamma:) Bilen startade men de stora barnen skulle till ishallen med allt vad det innebär…. I ösregn dessutom. Ibland önskar jag att jag hade haft 78 armar, haft bättre tålamod och varit stresstålig som bara den. Ibland önskar jag också att det var jag som pluggade i Oslo. Men bara ibland:) Nu ska jag förbereda för goda pannkisar:) Kram på dig!

Svara
Åse 15 oktober, 2012 - 10:44

ja livet har sina prövningar och tur är väl det! ;))) Blev inget soffmys här, jag satte igång att storstäda! Men det känns bra för NU kan jag sätta mig i soffan i ett väldoftande hus 😉 Kramar!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.