VINNARE: Braun blodtrycksmonitor ActivScan™ 9

av Åse

Tävlingen i samarbete med Braun

Hej hej på er!

Nu är det dags att annonsera vinnare av blodtrycksmonitorn ActivScan™ 9!
Tack för alla bidrag! Härligt att höra att många av er har så fina hälsotips!

Vinnaren är:

.

.

.

Malin Ledberg!

Hälsa för mig är ha kraft och ork att göra det jag vill. För ett år sen gjorde livet en djup dukning och då uppdagades det blå att jag hade lite för högt blodtryck. Då bestämde jag mig för att göra några förändringar i kosten och införa mer konditionsträning. Det som gick bäst för mig att hålla kvar i var kosten och efter några månader hade mitt blodtryck gått ner markant men jag måste hålla koll på det och då vore det ju toppen med en maskin hemma. Så mitt tips är öka på de gröna grönsakerna och gör en smoothie av grönkål, spenat, avokado, ingefära, havregryn, banan, äppelcidervinäger och tillsätt Collagen. Blodtrycket gick ner iaf på mig och jag sover bättre än någonsin.

Maila mig på ase @ 56kilo.se (ta bort mellanslaget) med dina adressuppgifter så ser jag till att de vidarebefodras till Braun så att din blodtrycksmonitor kommer på posten!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Camilla 17 augusti, 2018 - 19:58

Visst pågick tävlingen till 1Augusti? Grattis till vinsten Malin.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.