VINNARE: Braun blodtrycksmonitor ActivScan™ 9

17 augusti, 2018

Tävlingen i samarbete med Braun

Hej hej på er!

Nu är det dags att annonsera vinnare av blodtrycksmonitorn ActivScan™ 9!
Tack för alla bidrag! Härligt att höra att många av er har så fina hälsotips!

Vinnaren är:

.

.

.

Malin Ledberg!

Hälsa för mig är ha kraft och ork att göra det jag vill. För ett år sen gjorde livet en djup dukning och då uppdagades det blå att jag hade lite för högt blodtryck. Då bestämde jag mig för att göra några förändringar i kosten och införa mer konditionsträning. Det som gick bäst för mig att hålla kvar i var kosten och efter några månader hade mitt blodtryck gått ner markant men jag måste hålla koll på det och då vore det ju toppen med en maskin hemma. Så mitt tips är öka på de gröna grönsakerna och gör en smoothie av grönkål, spenat, avokado, ingefära, havregryn, banan, äppelcidervinäger och tillsätt Collagen. Blodtrycket gick ner iaf på mig och jag sover bättre än någonsin.

Maila mig på ase @ 56kilo.se (ta bort mellanslaget) med dina adressuppgifter så ser jag till att de vidarebefodras till Braun så att din blodtrycksmonitor kommer på posten!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

Camilla 17 augusti, 2018 - 19:58

Visst pågick tävlingen till 1Augusti? Grattis till vinsten Malin.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.