Vägning viktminskningsvecka 14

av Åse

Jag får stoltsera med -0,1 kg! Och jag är faktiskt stolt! Att dessa veckorna med pizzor, mcdonalds och lite annat faktiskt inte gett mig ett plus på vågen – bevisligen så äter man ändå mindre av de dåliga sakerna när man väl äter dåligt. (iofs så kanske min magsjuka hjälpt till lite också *S*)
Men nu så ska pointsen hållas hårt så jag blir av med resten! Ligger ju lite efter i schemat men så är det ibland 🙂

Jag är fortfarande inte helt frisk från magsjukan som jag nämnde så vad vi ska äta ikväll vet jag inte, vi brukar ju äta tacos på fredagar nu för tiden men det känns inte så lockande. Däremot funderar jag på laxfilé, hollandaisesås och goda ugnsrostade grönsaker – inte helt fel! Blir från fiskbilen i såfall, färsk lax slår allt!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

27 kommentarer

Marie 25 februari, 2009 - 19:38

Hej!

Jättegoda recept du har här på sidan,blir ofta middag härifrån!
Gått ner 9 kilo nu på 7 veckor!
Lycka till med dina kilon!

Kram från Skåne

Svara
Jessica 23 februari, 2009 - 07:06

Grattis gumman! allt är bättre än inget!
KRAM

Svara
Yvonne 22 februari, 2009 - 21:12

wow förresten, bara 25 p, när jag ammade åt jag 32! (det var lyx)

Svara
Yvonne 22 februari, 2009 - 21:10

Åse, jag behöver din motivation.. NU! 😀

Svara
ulrica 22 februari, 2009 - 15:14

Ja du, vännen.. det verkar finnas ett klart skäl till att du varit Årets viktväktare ;o)).. det verkar inte spela någon roll vad du trycker i dig.. du går ner ändå *S*.

Jag skriver som fler andra här… du kommer nå ditt mål inom planerad tid, det är jag säker på!

KRAMAR

Svara
Åse 22 februari, 2009 - 16:24

Du är söt gumman 🙂 Årets viktväktare har jag aldrig varit men det hade ju varit kul! 😉

Stor peppkram till dig!!

Svara
Aika 21 februari, 2009 - 22:59

Det var ju ett sketabra resultat gumman! Du är definitivt i mål när du planerat, det kan jag sätta min högerhand på, du e så målinriktad! All credit till daj! Pyss

Svara
B-M 21 februari, 2009 - 15:14

Härligt, det var ju jättebra! För min del blev det ett plus den här veckan, men det ska det INTE bli nästa gång!! Kram

Svara
Annika 21 februari, 2009 - 14:10

Du är GRYM!

Kan du skicka över lite motivation till en gottemaja på Husensjö… 😉

Svara
Coyntha 21 februari, 2009 - 12:12

Grattis!! Ett minus är att minus 😉 Krya på dig!! Kram!

Svara
Caisa 21 februari, 2009 - 10:22

Grattis Åse!
Vad skönt att det inte blev något plus trots ”lite slarv”.
Hoppas också att du snart är fri från din magsjuka.

Kram Caisa

Svara
Linruz 21 februari, 2009 - 08:06

Härligt tjejen. Det var ju jättebra.
Inte lätt att hålla pointsen i byggkaos och magsjuka.
Tycker det är toppen att du kämparvidare.
Ha en jättebra helg nu..kram kram

Svara
Stulna 20 februari, 2009 - 18:25

Ingen magsjuka som inte har nåt gott med sig. 😉 Man får se livet från den ljusa sidan. *s* ha en skön helg!
Kram!

Svara
emma 20 februari, 2009 - 17:02

Hej! Du ger mig verkligen motivation till att dra igång igen.. Jag har varit med i viktväktarna (till och från) sen i maj, och jag har gått ned ca 7 kg. Det går verkligen bra nu och jag funderar på att äta den här helgen o må gott, o sen börja träna igen och räkna points igen (och förhoppningsvis börja väga mig igen) på måndag då jag börjar med mitt sportlov.. 🙂
Kul att titta in här, jätte fin blogg. Och alltid lika kul att läsa. Kram!

Svara
Birgitta 20 februari, 2009 - 13:31

Ja, nog blir man inspirerad när man läser din blogg. känner att jag själv borde ta tag i några kilo.Men starten är så svår.Har allt hemma sen tidigare viktväktar medlem men har nu flera mil till kurs och vägning så hade tänkt köra eget hemma ,det borde kunna gå.

Svara
Veronica 20 februari, 2009 - 13:15

Grattis till ditt minus!

Tycker det är lite roligt nu för du är så otroligt duktig och inspirerande och nu är det extra roligt för jag väger nästan lika som dig och vi är nästan lika långa… det jag vill ha sagt är att nu har jag någon att ”tävla” mot. Men du behöver inte oroa dig du kommer vinna med hästlängder för jag är en sån slarvmaja, men förhoppningsvis kan det få mig lite mer motiverad.
Tack för att du bloggar! Det hjälper massor!

Svara
Åse 20 februari, 2009 - 13:27

Haha vet vad du menar 😉 Klart det är roligt att ha ngn man kan jämföra sig med!
Varmt lycka till nu!!!

KRAM!

Svara
Ingela 20 februari, 2009 - 13:00

Wow, det var ju kanonbra trots allt! Och som du säger, kanske det att man trots allt inte vräker i sig helt ohämmat även om man äter ”fel” ibland. Har man ätit enligt pointsmodellen en längre period så vet man ju lite hur mna ligger till öven om man inte räknar….

Jag skulle vilja fråga,hur gör du med pointsantalet är du närmar dig gränsen för att räkna om, vid 70/60/50 kilo? Håller du stenhårt på det högre pointstalet tills dess du passerat under 60 kilo t ex eller börjar du minska som om du väger under 60 när du ligger något kilo över?

Lycka till nu, så roligt att följa dig, och det där med lax och hollandaisesås lät ju inspirerande, det får nog bli en tur förbi fiskaffären i em hä rockså!

Svara
Åse 20 februari, 2009 - 13:08

Hej!

Jag funderade faktiskt på detta i morse!
Jag ammar ju och det ger ju mig lite större spelrum. Jag äter fortfarande mina 25 points och kommer inte dra ner förrän jag börjar ge lillan vanlig mat också om drygt en månad tror jag, man märker lite om viktminskningen saknar ner, då kommer jag dra ner någon point men målet nu är att köra på 25 tills hon börjar få vanlig mat.
Annars tror jag att man ska vara lyhörd på sin kropp, köra så högt man kan om det ger en bra viktminskning annars dra ner.

Svara
Sofia 20 februari, 2009 - 12:43

Jag är nyfiken på hur du gör hollandaisesåsen till laxen? Lät så gott så jag blev själv sugen!

Svara
Åse 20 februari, 2009 - 12:51

Jag är så tråkig att jag köper färdig! Tycker att Knorrs pulversåser är goda!

Svara
Anita M 20 februari, 2009 - 11:58

Snyggt jobbat! Du är på banan igen.

Svara
Maria i Gbg 20 februari, 2009 - 10:52

Det var bra jobbat! Du är snart ikapp ditt schema igen.
Trevlig helg.

Kram från Gbg

Svara
Erika 20 februari, 2009 - 10:04

Hej! Blir jätteinspirerad av dig! Har själv knappt 10 kilo att gå ner och undrar om du har några tips, jag skulle också vilja kunna gå ner 1kg/v! Tränar och promenerar regelbundet och dricker mycket vatten men det gå långsamt. Försöker att inte äta alla mina points varje dag men äter ofta dock för att hålla förbränningen igång.
Tacksam för tips!

Svara
~ Maria ~ 20 februari, 2009 - 08:42

Härligt med ett minus trots omständigheterna – duktig du är!

Svara
isabeli 20 februari, 2009 - 08:42

Så bra att du fick ett minus!! Ingen skada skedd under dessa veckor, bara att fortsätta framåt! Heja Åse, you are the best!

Svara
Emelie 20 februari, 2009 - 08:36

Åh, GRATTIS!! Bra jobbat!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.