VÅRYRA hos Bodystore!

av Åse
Reklam / Annons för Bodystore

Goooood förmiddag!

Åh på vilket underbart fredagshumör jag är!
Utsövd och uppe med tuppen, solen lyser och en rolig helg ligger framför oss!
Ikväll blir det vinprovning och imorgon väntas god middag.

Här kommer ett grymt tips till er!
Bodystore har en generös rabattkod som ger 20% rabatt på ett köp!
Rabattkod: APRIL21 (anges i kassan)
Gäller tom 25/4-2021

Jag fick hem lite favoriter för någon vecka sedan.

Nick’s är ju favoritsötningen den nämner jag ofta här ju! (HÄR – ny förpackning)

Barnens favoritvitaminer – de är så goda haha (HÄR)

Detta är min favorit – jag tar den och Genacol varje dag. Just nu inte Omega 3 då jag väntar på operation, men jag äter ju ägg  varje dag och en hel del fisk så behövs knappt.

(HÄR)

Genacol tar jag tre kapslar innan sängen! Bästa! (HÄR)
Kollagen är bra för hud, hår, skelett, leder, tarmslemhinnan, sömn, stress, värk, leverrensande, antiinflammatorisk etc

Det finns D-vitamin i Immunbalans men annars rekommenderar jag den här! (HÄR)

… och glöm inte BÄSTA värmefilten som jag inte kan leva utan!
Just nu är färgen hos Bodystore lite mer sandbeige – jättesnygg! (vit nedan på bild)

(HÄR)

Kram å hej! 💖

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Gunvor 23 april, 2021 - 21:59

Sånt här gör mig riktigt less. Att gå ut på vinprovningar och middagar när smittspridningen ser ut som värst. Jag med föräldrar i grannlandet har inte fått se dom på över 1 år då svenskar inte kan hålla sig i skinnet lite. Vi med skolbarn kan inte sitta i karantänerna våra grannländer kräver! Men det är klart. Alla ska vi ju få unna oss eller hur… 😞

Svara
Åse 24 april, 2021 - 11:04

Eller så slutar man yttra sig kring hur man tycker att andra människor ska göra och leva? Speciellt när man inte kan stå för sin åsikt med sitt eget namn och emailadress.
Du har ingen ANING om hur vinprovningen var uppstyrd, om det var på lokal med okända eller hur avstånden var, eller om det var med människor som jag träffar varje vecka? För din information så var det hemma hos en nära vän och ikväll blir middagen HÄR hemma med min familj! Dra inte alla ”svenskar” över en kam!
Jag har under drygt 1 år med detta virus gjort mitt bästa för att inte bidra till smittspridning genom att följa restriktionerna, hålla avstånd, inte bidra till trängsel, stannat hemma vid minsta lilla symptom och även testat mig då + tvättat/spritat händerna. Att du tror att jag lever mitt liv som vanligt är fördomsfullt. Jag arbetar hemma och träffar mycket lite människor.
Vi försöker ALLA leva oss igenom denna pandemin, förhoppningsvis på bästa sättet inte bara för oss själva utan även för andra. Jag är inget facit inte du heller, så sluta skam-och skuldbelägga.
LEV och låt LEVA!

Svara
ÅsaS 23 april, 2021 - 16:35

Undrar om Genacol skulle vara något att testa på sonen. Vad tror du? Önskar så att han skulle slippa skov, nu och framöver. Själv skulle jag behöva fylla på med magnesium, mot mina sendrag och ”sprattelben”. Så det får bli en beställning under helgen. Tack för tipset!
Kram 💕

Svara
Jenny 23 april, 2021 - 12:42

Åh där ska jag beställa, behöver fylla på med vitaminer och mineraler. Toppen!! Ha en bra helg! Kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.