Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore
God middag på er!
Aj aj, vilken träningsvärk jag har i hela kroppen men främst insida lår. Och vi som ska åka till Hemsedal och åka skidor i morgon! haha!
jag glömde fotografera maten igår men hade som tur var en mobilbild som får duga!
Detta är så fräscht och gott!
Try it!
Jag hade lågkolhydratnudlar (Finns HÄR) men man kan ta vanliga risnudlar eller äggnudlar om man vill så klart!
Skriv utVarm asiatisk räksallad med japansk sesamdressing
- Portioner: 4
Ingredienser
1 dl Cashewnötter
2 pak choi
1 knippe Rädisor
180 gr Böngroddar
12 Sugarsnaps
12 minimajs
1 dl tinade, kokta edamamebönor
1 kruka Thai basilika
1 kruka Koriander
400 g räkor, skalade
2 paket nudlar (Better Than Noodles)
2 avokados, tärnade
1 lime, klyftor
2 msk neutral rapsolja alt kokosolja att steka i
Dressing:
3 msk rostade sesamfrön
1 lime, pressad
2 msk sesamolja
3 msk soja
1 röd chili, urkärnad och finhackad
2 msk riven ingefära
2 tsk honung eller fibersirap
Instruktioner
Rosta sesamfröna i het panna, blanda ihop med resterande ingredienser i dressingen.
Skölj nudlarna och klipp dem i mindre bitar.
Skär alla grönsaker i mindre bitar, rädiskorna i skivor, grovhacka basilikan och koriandern.
Hacka cashewnötterna och stek i olja med nudlar och grönsakerna. Rör ner räkorna och dressingen och låt det bli varmt. Servera genast med limeklyftor.
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
2 kommentarer
En konkurrent till PadThai! Spännande! Måste testa, om jag vågar.. 😂
Kollegorna på jobbet tror inte jag lagar mat hemma, då jag mer än ofta har thai-käk i min matlåda (som f ö serveras ur bättre begagnade hämtmatslådor) 😂
Haha!! 🤩