UGG på Campadre!

9 augusti, 2012

Skynda fynda! Underbara UGG på Campadre!!! Jag älskar de jag har! (höga och mellanhöga i tyg och korta i skinn)
Jag köpte dessa till mig:


och dessa till småtjejerna =)

 

6 kommentarer

Stina 9 augusti, 2012 - 13:51

Nu börjar din och Victorias blogg bli lite väl lika…;)

Svara
Åse 9 augusti, 2012 - 13:54

Haha, jasså!? Har hon också tipsat om Uggs idag? Ja vi är flitiga Campadre konsumenter med samma smak så risken är nog övervägande stor!

Svara
Stina 9 augusti, 2012 - 14:06

Ja så det blir liksom dubbla doser av Campadre så nu klickade jag också hem ett par Uggisar, roooosa blev det och ett par flufftofflor. Ha en underbar resa, själv får jag leva på mina 2 veckors minnen från Sicilien i början av sommaren.
Kram
Stina

Svara
Ida 9 augusti, 2012 - 10:33

Så snygga! Och sköna de ser ut att vara! 🙂
Kram Ida

Svara
Lena B 9 augusti, 2012 - 10:29

Snälla söta Åse, det är ditt ”fel” att jag också prenumererar på Campadre…och jag verkar urduktig på att shoppa direkt på morgonen när jag kollar mailen. Det visste man inte för då är ju inga vanliga butiker öppna – haha.
Idag slog jag till på ett par rosa låga UGGs till mig själv. Kommer att bli så snyggt till tajta jeans.

Svara
Åse 9 augusti, 2012 - 11:36

Haha :)) härligt!!

Svara

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.